ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Έρχεται η πιο ζεστή εβδομάδα του καλοκαιριού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 12:10 μμ, Last Updated: 
zesti
Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η τρέχουσα εβδομάδα σε ολόκληρη την χώρα με το υδράργυρο να παίρνει την ανηφόρα και να φτάνει τοπικά ακόμα και τους 40-41 βαθμούς Κελσίου.Το μελτέμι  δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα για όσους θα ταξιδέψουν ακτοπλοϊκός. Αλλαγή του καιρού αναμένουμε από την Κυριακή με βροχές αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας .

Αναλυτικά
Για σήμερα Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ορεινά της Μακεδονίας υπάρχουν πιθανότητες να εκδηλωθούν λίγες τοπικές μπόρες ,τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες -βορειοδυτικές διευθύνσεις στο Ιόνιο ασθενείς ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και το Καρπάθιο και τα 6 Beaufort. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Για την Τρίτη την Τετάρτη και την Πέμπτη περιμένουμε καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη την χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες -βορειοδυτικές διευθύνσεις στο Ιόνιο ασθενείς ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και το Καρπάθιο και τα 6 Beaufort. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο,κυρίως από την Τετάρτη, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38-39 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή ,ανήμερα της Παναγίας , αλλά και το Σάββατο η καλοκαιρία θα συνεχιστεί ενώ με την μικρή εξασθένιση του μελτεμιού ο υδράργυρος θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο η οποία θα φτάσει στα ηπειρωτικά ακόμα και τους 40-41 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Κυριακή 17 Αυγούστου το καιρικό σκηνικό θα αλλάξει με ενίσχυση των βοριάδων σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αλλά και βροχές οι οποίες φαίνονται να είναι περισσότερες στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.
Επιμέλεια: meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου