ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Θαύματα στις ημέρες μας…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Σεπτεμβρίου 10, 2014 at 7:36 μμ, Last Updated: 
M.Paraskevi08
Όπως σας είχαμε υποσχεθεί θα δημοσιεύσουμε κάποια θαύματα ακόμα του Τιμίου Ξύλου με το οποίο ο Γέροντας Νεκτάριος στο Μοναστήρι του Τρικόρφου, σταυρώνει ασθενείς, άτεκνους γονείς και θεραπεύονται. Εντύπωση προκαλεί το ότι ο Γέροντας προλέγει και το τι θα συμβεί με λεπτομέρειες πολλές φορές, όπως θα διαβάσετε στα επόμενα δυο τρία θαύματα που συνέβηκαν στις ημέρες μας. Ας δώσουμε δόξα όλοι στον Θεό, διότι ο Κύριος δεν έχει εγκαταλείψει τον λαό του. Έχει ακόμα ανθρώπους δικούς του που μιλά και ενεργεί.

Παρακαλούμε επειδή συνεχώς πληροφορούμεθα για πολλά θαυμαστά γεγονότα που γίνονται με το Τίμιο Ξύλο που σταυρώνει ο Γέροντας στο Μοναστήρι του Τρικόρφου, ιάσεις ασθενών κτλ. παρακαλούμε όσοι έχετε προσωπικές εμπειρίες από τον Γέροντα Νεκτάριο και το Τίμιο Ξύλο που φορά, επιθυμούμε με e-mail να μας ενημερώνετε γράφοντας όλα τα στοιχεία σας και φωτογραφίες αν έχετε που είναι αδιάψευστο στοιχείο, αφενός μεν για να τα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας και να δοξάζουμε τον Άγιο Θεό μας, αφετέρου διότι σκεπτόμαστε συλλέγοντάς τα να εκδόσουμε ένα τεύχος με όλα τα σύγχρονα θαύματα το οποίον θα διανέμουμε δωρεάν, ώστε να ενισχυθεί η πίστη των πιστών και να κλονιστεί η απιστία των αθέων.
Τέλος δηλώνουμε ότι δεν είμαστε πνευματικά παιδιά του Γέροντα Νεκταρίου, ούτε η ιστοσελίδα μας έχει σχέση προσωπική μαζί του. Γνωρίσαμε τον Γέροντα και εμείς από κοντά όπως όλος ο κόσμος πηγαίνοντας στο Μοναστήρι του. Είδαμε και ακούσαμε από τον κόσμο πολλά γεγονότα που ο Γέροντας προείπε και πραγματοποιήθηκαν αλλά και πολλές θεραπείες ασθενών και άτεκνων ζευγαριών που προσέρχονται στη Μονή για να ευχαριστήσουν τον Γέροντα και τους Αγίους και ζητούν να βγουν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες.
Σήμερα εποχή απιστίας και πλάνης του αντιχρίστου, πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε ανάγκη να ενδυναμώσουμε την πίστη μας, γι’ αυτό όταν πληροφορούμαστε κάποιο θαυμαστό γεγονός σύμφωνα με τα λόγια του Κυρίου που είπε: «Διηγού όσα εποίησέ σοι ο Θεός» (Λουκά ΣΤ’ 39), το μεταφέρουμε κι εμείς στην αγάπη σας προς δόξαν του Ιησού μας και μόνο και της Αγίας Του Εκκλησίας.
Το Πενταπόσταγμα

Τρίτο άλαλο παιδάκι μίλησε όταν το σταύρωσε με το Τίμιο Ξύλο ο Γέροντας Νεκτάριος

IMG_2766Ένα μεγάλο γεγονός ζήσαμε με το παιδί μας το οποίο δεν μιλούσε και το φέραμε στον Γέροντα Νεκτάριο στο Μοναστήρι του Τρικόρφου, για να το σταυρώσει με το Τίμιο Ξύλο… ήταν Οκτώβριος του 2013 όταν φύγαμε από την Αθήνα που μέναμε και ήρθαμε στην Ναύπακτο στο πατρικό μας για να κάτσουμε 10 μήνες (όσο διαρκούσε η γονική άδεια του άντρα μου). Ο λόγος; Ήταν το παιδί μας ο Παντελής. Σε ένα μήνα τον Νοέμβριο έκλεινε 3 ετών και δεν μιλούσε ακόμα, ούτε μια λέξη δεν έλεγε. Οι γιατροί μας τόνιζαν ότι το παιδί έχει μείνει πίσω. Τρέχαμε σε γιατρούς, όλοι έβρισκαν το παιδί από πλευράς υγείας πολύ καλά. Μας είπαν ότι πρέπει να κάνουμε εργοθεραπείες και λογοθεραπείες. Στην Ναύπακτο μας συνέφερε γιατί ήταν πιο οικονομικά να τις κάνουμε και είχαμε και συγγενείς να μας βοηθήσουν. Ξεκινήσαμε αμέσως τις εργοθεραπείες και τις λογοθεραπείες χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα ο Παντελής έβγαζε νευρικότητα και τσίριζε συνεχώς. Το παιδί μας δεν μιλούσε.
Μια ημέρα είχαμε ανοίξει κουβέντα για το Μοναστήρι του Τρικόρφου, αλλά και για τον π. Νεκτάριο. Αποφασίσαμε να πάμε να διαβάσει μια ευχή στο παιδί μας, διότι μας ενημέρωσαν ότι πολύς κόσμος βρίσκει την υγεία του με τις ευχές που διαβάζει ο π. Νεκτάριος και με το σταύρωμα που κάνει με το Τίμιο Ξύλο. Στο Μοναστήρι πήγαμε τον Δεκέμβριο του 2013. Ο π. Νεκτάριος διάβασε το παιδί μας και το σταύρωσε με το Τίμιο Ξύλο που έχει σε ένα μικρό σταυρό που φορά. Σταύρωσε το παιδί μας και στο στόμα του και ο Γέροντας μας είπε: «Μη φοβάστε, το παιδί σας σύντομα θα μιλήσει και θα βαρεθείτε να το ακούτε». Μας ζήτησε να ξαναπάμε για να σταυρώσει το παιδί.
Δεν πέρασε ούτε τρεις μήνες και το παιδί μας ξεκίνησε ξαφνικά να μιλά, να λέει πολλές λέξεις και να σχηματίζει τις πρώτες του προτάσεις. Μιλούσε, όχι τέλεια, αλλά αρκετά καλά και ενώ οι γιατροί μας είχαν πει ότι το παιδί έχει μείνει πίσω ηλικιακά, ξαφνικά ξεκίνησε να οριμάζει. Τότε θυμηθήκαμε τα λόγια του Γέροντα, ότι πρέπει να ξαναπάμε για σταύρωμα.
Πράγματι τον Απρίλιο του 2014 πήγαμε και πάλι στο Μοναστήρι το παιδί μας να το σταυρώσει ο Γέροντας. Το σταύρωσε για δεύτερη φορά και μας είπε να ξαναπάμε τον Ιούνιο και ότι μέχρι τότε η γλώσσα του θα έχει λυθεί και δεν θα σταματά να μιλά.
Κάποια μέρα ο Παντελής μιλούσε τόσο πολύ, που αναγκαστήκαμε να του φωνάξουμε και να του πούμε, επιτέλους σταμάτα να μιλάς. Τότε στο νου μας ήρθαν τα λόγια του Γέροντα Νεκταρίου, ότι σε λίγο καιρό θα κουραστείτε να τον ακούτε να μιλάει. Οι γιατροί που παρακολουθούσαν το παιδί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν, την τόσο σύντομη αλλαγή του παιδιού μας, όχι μόνον στο ότι μιλούσε πλέον κανονικά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και το ότι ηλικιακά ο εγκέφαλος του παιδιού μας, ενώ είχε μείνει πίσω, τώρα με ανεξήγητη ταχύτητα έφτανε σχεδόν στα φυσιολογικά επίπεδα.
Τον Ιούνιο του 2014 επισκεφθήκαμε για τρίτη φορά τον Γέροντα Νεκτάριο, σταύρωσε το παιδί και η γλώσσα του παιδιού έκτοτε τρέχει σαν «ροδάνι», όπως λέει ο λαός. Νοιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη προς τον Γέροντα Νεκτάριο που με την δύναμη του Θεού βοήθησε το παιδί μας και ελπίζουμε ο Θεός να του δίνει πάντα δύναμη και να είναι δίπλα του και να βοηθά τους ανθρώπους.
Σπύρος Μανώλης – Ευαγγελία Κουμπούρα Θρακομακεδώνες Αττικής

Μας είπε ο Γέροντας Νεκτάριος ότι θα αποκτήσουμε αγόρι και αποκτήσαμε

IMG_1820Αρόη Πατρών Αύγουστος 2014
Ονομάζομαι Χρήστος Γουρδούπης και η σύζυγός μου Γεωργία Ηλιοπούλου και μένουμε στην Αρόη Πατρών. Είμαστε πέντε χρόνια παντρεμένοι, προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε ένα παιδάκι αλλά δεν μπορούσαμε. Πήγαμε στους γιατρούς και κάναμε εξετάσεις. Ήταν αρνητικές, οι γιατροί μας είπαν ότι έχουμε «ανεξήγητη υπογονιμότητα». Αναμέναμε την βοήθεια του Θεού και τότε πληροφορηθήκαμε για τον Γέροντα Νεκτάριο που είναι στο Μοναστήρι του Τρικόρφου.
Κάποια Κυριακή ξεκινήσαμε για το Μοναστήρι για να τον συναντήσουμε, τον βρήκαμε και μιλήσαμε μαζί του. Μας σταύρωσε με τον σταυρό που φοράει και εκείνη την ώρα προφητικά μας είπε: «Έχετε πολλούς που δεν σας θέλουν μαζί και σας γλωσσοτρώνε. Μην ανησυχείτε όμως, ο Άγιος Γεώργιος θα σας βοηθήσει, θα αποκτήσετε σύντομα αγοράκι και θα δώσετε το όνομα του Αγίου Γεωργίου».
Μας συνέστησε ο Γέροντας να διαβάζουμε καθημερινά την ευχή του Αγίου Κυπριανού.
Δεν πέρασαν δυο μήνες και το θαύμα έγινε. Η σύζυγός μου έμεινε έγκυος και αποκτήσαμε αγοράκι, όπως ο Γέροντας μας είχε προφητέψει. Βαπτίσαμε το παιδί μας και του δώσαμε το όνομα Νικόλαος – Γεώργιος.
Ας είναι δοξασμένο το όνομα του Θεού μας και των Αγίων Του. Ευχαριστούμε τον Γέροντα και όλους τους μοναχούς του Μοναστηριού.
Και άλλη οικογένεια απέκτησε παιδάκιIMG_4329
Δημοσιεύουμε την φωτογραφία της οικογένειας του κ. Μπλούνα Ιωάννη από την Λαμία που απέκτησαν και αυτοί παιδάκι και ήρθαν οικογενειακώς στο Μοναστήρι του Τρικόρφου για να ευχαριστήσουν τον Γέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου