ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

“Εχτισε τη μάνα της στη βεράντα!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 13, 2014 at 9:03 μμ, Last Updated: 
news-371310201432337_b2
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται στο χωριό Μεγάλη Μαντίνεια Μεσσηνίας με θύμα μία 80χρονη γυναίκα και… έπαθλο τη σύνταξή της!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα pelopsnews.gr, η κόρη της 80χρονης έθαψε τη μητέρα της στη βεράντα του σπιτιού για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξη της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα αυτά φέρονται να ήταν και το μοναδικό μέσο επιβίωσης των δύο γυναικών.
Συγκεκριμένα και ξετυλίγοντας το κουβάρι του οικτρού περιστατικού, από τον Ιούλιο του 2014, η υπέργηρη, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν συχνά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η τελευταία φορά, όμως ήταν στις 10 Αυγούστου.
Οι γιατροί δήλωσαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και έτσι, ζήτησαν από την κόρη της να την πάρει σπίτι τους.
Από την ημέρα εκείνη, κανείς δεν ξανείδε την 80χρονη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, την ώρα που μάρτυρες επιβεβαιώνουν πως τότε ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση.
Την επόμενη ημέρα από την επιστροφή της από το Ννσοκομείο, η κόρη επέστρεψε στην εταιρία το οξυγόνο που είχε προμηθευτεί για τη μητέρα της, στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι την ίδια ή το αργότερο την επόμενη, από την 10η Αυγούστου, ημέρα, η ηλικιωμένη πλέον δεν ζούσε.
Από τότε και μέχρι την Παρασκευή, η συμπεριφορά πλέον της 60χρονης κόρης, σε όσους την γνώριζαν, άρχισε να γίνεται περίεργη. Άρχισε να νιώθει ότι απειλείται, ότι παρακολουθείται και να λέει πράγματα που δε φαίνονταν λογικά σε πρώτη ανάγνωση.
Παράλληλα, όμως διέδιδε πως τη μητέρα της θα την στείλει σε ίδρυμα στην Αθήνα, ώστε να την φροντίζουν.
Την περασμένη Παρασκευή, η κόρη επισκέφθηκ το νοσοκομείο Καλαμάτας και λόγω όλων αυτών των συμπτωμάτων, κατάφερε να προμηθευτεί ηρεμιστικά χάπια. Φορτισμένη πλέον με όλα όσα είχαν συμβεί και έχοντας μεγάλες τύψεις, επιστρέφοντας το μεσημέρι στο σπίτι της στη Μεγάλη Μαντίνεια, σφάλισε πόρτες και παράθυρα και ήπιε μεγάλη ποσότητα από τα ηρεμιστικά χάπια.
Χάρη στην παρατηρητικότητα κατοίκων της περιοχής, σε συνδυασμό με την παράξενη συμπεριφορά που είχε παρουσιάσει η κόρη τις τελευταίες ημέρες, ειδοποιήθηκε από τους ντόπιους η Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να παραβιάσουν το σπίτι, παρουσία Εισαγγελέα, για να μπουν μέσα και εκεί εντόπισαν τη γυναίκα, ξαπλωμένη, σε κωματώδη κατάσταση.
Η κόρη διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση για τη ζωή της. Μετά από προσπάθειες γιατρών, η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε και πλέον έχει συνέλθει.
Ωστόσο, στο σπίτι, δεν εντοπίστηκε πουθενά η ηλικιωμένη μητέρα της και αυτό φούντωσε περισσότερο τις ανησυχίες των γνωστών της, καθώς δεν είχαν πιστέψει ότι η κόρη της την είχε στείλει σε ίδρυμα.
Σημειωτέον, πως οι σχέσεις των δύο γυναικών, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ήταν άριστες και η 60χρονη αγαπούσε τη μητέρα της.
Υποψίες κίνησε το κάτω μέρος στην πίσω βεράντα του σπιτιού, το οποίο πάντοτε ήταν ανοικτό και είχε μικρή είσοδο σε αποθήκη. Τώρα πλέον όμως, όλο το κάτω μέρος της βεράντας είχε χτισθεί.
Οι αστυνομικοί δεν άργησαν την Κυριακή το απόγευμα να ανακαλύψουν το φρικτό μυστικό που κρυβόταν πίσω από το φρέσκο τσιμέντο.
Σπάζοντάς το, διέκριναν στο κενό που υπήρχε σκουπίδια και διάφορες σακούλες.
Πίσω από αυτά όμως, βρισκόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, το άψυχο σώμα της 80χρονης. Η ηλικιωμένη βρέθηκε τυλιγμένη με κλινοσκεπάσματα, τα οποία ήτα δεμένα με ταινία.
Το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Κορίνθου κ. Κωτακίδης Νίκος ήταν προγραμματισμένο να διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης και αν ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή, ανακρίνει έναν εργάτη της περιοχής, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι αυτός που έχτισε τη βεράντα και ο οποίος αρνείται κάθε συμμετοχή, δηλώνοντας πως του ζητήθηκε να εκτελέσει την εργασία κτισίματος και τίποτα άλλο, χωρίς και ο ίδιος να καταλάβει πως κάτι συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου