ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS BEVERLY HILLS- ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ





                                      
                                                                                             Αθήνα 6  Νοεμβρίου 2014



                                     ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Σε νέα εποχή μπαίνει δυναμικά το AthensBeverlyHills, αλλάζοντας το όνομά του σε ABHMedicalGroupκαι αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες του!
 «Γυρίζουμε σελίδα και μπαίνουμε σε νέα εποχή. Η συγκεκριμένη αλλαγή απεικονίζει την επέκταση και ανάπτυξη της εταιρείας  και στην κλινική ιατρική, όπως αυτή αποτυπώνεται στη νέα στρατηγική και το επιχειρηματικό πλάνο για την επόμενη διετία»αναφέρει ο Γεν. Δ/ντής της Εταιρείας κ. Γεώργιος Ε. Καραγιάννης.

Με την αλλαγή το ABHMedicalGroup,γίνεται ένας Διεπιστημονικός Πρωτοβάθμιος Ιατρικός Οργανισμόςμε επίκεντρο την ολιστική φροντίδα των ασθενών και έμφαση στην κλινική διάγνωση από κορυφαίους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων.
Οι βασικοί άξονες  του ABHMedicalGroupγια την επόμενη διετία  είναι:
  • Hπαροχή ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας υγείας μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα τακτικών ιατρείων, στελεχωμένο με κορυφαίους ιατρούς
  • Η ορθή κλινική διάγνωση χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαστηριακά και απεικονιστικά μέσα
  • Νέες υπηρεσίες σε τομείς οι οποίοι ενισχύουν την εξωστρέφεια της εταιρείας και την ανάπτυξη νέων αγορών στο εξωτερικό
  • Λειτουργία Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας
Η εταιρεία έχει επενδύσει ήδη στις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας και αναμένει τις σχετικές κανονιστικές ρυθμίσεις για την άδεια λειτουργίας.
 Παράλληλα έχει ξεκινήσει συζητήσεις για τη διαμόρφωση συμβάσεων με μεγάλους πελάτες του δημόσιου τομέα, την ιδιωτική ασφαλιστική αγορά και συναφείς με το χώρο της υγείας επιχειρήσεις με απώτερο στόχο τη διασύνδεση με τη δευτεροβάθμια-νοσοκομειακή φροντίδα.
Επιπλέον, η πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η επακόλουθη είσοδος στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας του διακεκριμένου Πλαστικού Χειρουργού κ. MalcolmD. PaulMD, FACS, τ. Προέδρου της Αμερικάνικης Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας εποχής, με δεδομένο ότι η προσέλκυση κεφαλαίων από το εξωτερικό σε περίοδο οικονομικής ύφεσης αναδεικνύει τη σημαντική προσπάθεια της εταιρείας να σταθεί με επιτυχία στην εσωτερική αλλά και τη διεθνή αγορά υγείας.
Ήδη στις χώρους του ABHMedicalGroupλειτουργεί έναολοκληρωμένο πρόγραμμα Τακτικών Ιατρείων και υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής σε προνομιακή τιμή:
  • Πακέτων εξετάσεων προληπτικού ελέγχου
  • Συνταγογράφησης εξετάσεων ή /και φαρμάκων μέσω ΕΟΠΥΥ σε προνομιακή τιμή.
Σε περίπτωση εισαγωγής για νοσηλεία, οι ιατροί  συνεργάζονται με ιδιωτικές κλινικές οι οποίες είναι συμβεβλημένες με τον ΕΟΠΥΥ και με τις περισσότερες  ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς.
Για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας, καλέστε στο τηλ. 210 8949090  www.abh-medicalgroup.com



ΠΗΓΗ.  :

Cosmos Επικοινωνια cm@cosmosep.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου