ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκανε σεξ με τον νεκρό άνδρα της για να τον κληρονομήσει!

ΠΗΓΗ : "  koolnews.gr  

WRITTEN BY PARATIRITIS-NEWS ON 15 OCTOBER, 2014 - 02:03 PM - NO COMMENT YET
feretro-570-800x530
Σόκαρε τους πάντες η γυναίκα που έκανε σεξ με τον νεκρό σύζυγο της για να πάρει την περιουσία του. Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του συζύγου της!

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινότητα Νεμάνγκουε στην Ζιμπάμπουε με την Σάρα Σιμιραγί που είχε εγκαταλείψει πριν από δύο χρόνια τον άνδρα της για έναν νεότερο αλλά τελικά γύρισε πίσω στον σύζυγο της καθώς την άφησε ο εραστής της για μία άλλη γυναίκα. Μόλις γύρισε σπίτι της, η Σάρα είδε τον 68χρονο σύζυγο της πολύ άρρωστο καθώς η υγεία του είχε επιδεινωθεί κατά την απουσία της.
Έτσι, λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή της ο άνδρας εξέπνευσε. Ο Νουνουράγι Μουσάμο είχε αφήσει ένα σημείωμα-διαθήκη πριν πεθάνει και ζήτησε να διαβαστεί στην κηδεία του. Κατά την διάρκεια της τελετής η Σάρα άκουσε έκπληκτη ότι ο σύζυγος της, είχε σαν τελευταία επιθυμία να κάνει σεξ με το πτώμα του μέσα στην κάσα προκειμένου να της αφήσει την περιουσία του!
Μπορεί αρχικά η γυναίκα να αντιστάθηκε, αλλά τελικά ενέδωσε και έκανε σεξ με τον νεκρό σύζυγο της. Ένας συγγενής του αποθανόντα είπε ότι μόλις άνοιξε το φέρετρο, η Σάρα έβγαλε το εσώρουχο της και καβάλησε το πτώμα ενώ έβλεπαν οι αδερφές του αποθανόντα. Οι δύο γυναίκες είπαν πως ο αδερφός τους είχε στύση, κάτι που υφίσταται καθώς οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν σε κάθετη θέση με το κεφάλι προς τα κάτω και ονομάζεται «αγγελικός πόθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου