ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ

«Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ»

01/12/2014
Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα δεν θα κρατήσουν ακόμη πολύ, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από την αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, κατά την τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη της πρώτης Πρωτεύουσας της Ελλάδος.

Ο πρωθυπουργός, στον οποίον απονεμήθηκε και το «χρυσό κλειδί» της πόλης από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ανέφερε ότι το Ναύπλιο έχει μεγάλη ιστορία και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους.
Παράλληλα, είπε πως για τον ίδιο, η πόλη του Ναυπλίου αποτελεί καταφύγιο ξεκούρασης.
Επίσης, ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως «η μοίρα το θέλησε να είμαι πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες».
«Θέλω να ξέρετε ότι σ' αυτές τις δύσκολες, τις σκληρές ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός και που δεν θα διαρκέσουν ακόμα πολύ, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες υπάρχει ο άνθρωπος», συμπλήρωσε.
Τιμάμε σήμερα τον άνθρωπο Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κωστούρος και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Σας τιμά μια πόλη που αντιστέκεται στη βία των λίγων».
Στην τελετή απονομής παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, γενικοί γραμματείς υπουργείων, αυτοδιοικητικοί παράγοντες από όλη την Πελοπόννησο και πλήθος κόσμου.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ,   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου