ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

23/12/2014
Σε επαγρύπνηση κάλεσαν τους αστυνομικούς στις ΗΠΑ οι αστυνομικές διευθύνσεις και οι ενώσεις αστυνομικών μετά τις δολοφονίες τριών ενστόλων, δύο στη Νέα Υόρκη και ενός στη Φλόριντα.

Οι αστυνομικοί καλούνται ακόμη να παίρνουν κάθε μέτρο ασφαλείας και να κρατούν «χαμηλούς τόνους».
Τα μεγάλα αστυνομικά τμήματα έχουν συστήσει στους αστυνομικούς να τηρούν με τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια κάθε μέτρο ασφαλείας όταν βρίσκονται στο δρόμο, φορώντας πάντοτε αλεξίσφαιρα γιλέκα και «προσέχοντας συνεχώς το περιβάλλον τους». 
Επιπλέον, οι αστυνομικές διευθύνσεις υπογράμμισαν ότι οι αστυνομικοί πρέπει να «αποφεύγουν τα εμπρηστικά σχόλια σε δημόσια δήλωσή τους, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».
Τα σχόλιά τους, τονίζουν οι οδηγίες στη Νέα Υόρκη, «πρέπει να περιορίζονται στην έκφραση συλλυπητηρίων και πένθους»
Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές ενώσεις συνέστησαν με μήνυμά τους να στέλνονται πάντοτε δύο οχήματα σε όποιο περιστατικό αναφερθεί, «ανεξαρτήτως τι γνώμη θα έχει ο προϊστάμενος της περιπολίας» όπως τονίζουν χαρακτηριστικά. 
Την ίδια ώρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της αστυνομίας της Φιλαδέλφεια, Τσαρλς Ράμσεϊ,ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την αγανάκτηση και την οργή του για τις πρόσφατες δολοφονίες δύο αστυνομικών στη Νέα Υόρκη.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου