ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Εντολή Νίκου Δένδια: Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι σε ύψιστη ετοιμότητα για το νέο κύμα ψύχους

ΠΗΓΗ : " pentapostagma   " 

Posted: Ιανουαρίου 5, 2015 at 6:28 μμ, Last Updated: 
ImageHandler

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το υπουργείο εθνικής άμυνας, ο  υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις να είναι σε  ύψιστη επιφυλακή καθώς ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει την χώρα τις επόμενες ώρες, γράφει η εφημερίδα  dailymail.org.uk.

Η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα βρίσκεται επίσης σε επιφυλακή για πιθανά προβλήματα,  που θα προκληθούν  από το κρύο και τους ισχυρούς ανέμους που αναμένονται σε πολλά μέρη της χώρας.
Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους -11 στη Φλώρινα, στην Δυτική Μακεδονία. Οι μετεωρολόγοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε διάρκεια της νύχτας να χιονίσει στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
Σύμφωνα με παλαιοτέρα άρθρα στο pentapostagma.gr, όταν αναφέρουμε στην χώρα μας την λέξη κρατική μηχανή, εννοούμε πρωτίστως τις ένοπλες δυνάμεις. Οι οποίες με αυταπάρνηση στο καθήκον συνδράμουν με όλα τα μέσα και το προσωπικό τους,  σε κάθε θεομηνία που χτυπά την χώρα μας. Για αυτό και ο ελληνικός λαός έχει πολύ ψηλά στην εκτίμηση του τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Αυτό καλό είναι να μην ξεχνάμε, και να τους αντιμετωπίζουμε σαν οποιουσδήποτε δημόσιους υπαλλήλους.
Πάντως η ύψιστη ετοιμότητα του ελληνικού στρατού απαντά  συγχρόνως και σε πιθανές προκλήσεις των Τούρκων την ίδια περίοδο, για να μην ξεχνιόμαστε……..
pentapostagma.gr


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%ad%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80.html#ixzz3O4HnRTyJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου