ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Βίντεο: Πολίτες δοκιμάζουν το γεύμα των πεζοναυτών στον πόλεμο. Civilians Try Military Food


Posted: Ιανουαρίου 5, 2015 at 2:20 μμ, Last Updated: 
Το γεύμα τους σε κουτί έχουν μαζί τους οι στρατιώτες του αμερικανικού στρατού και σε αυτό το βίντεο, απλοί πολίτες το δοκιμάζουν. Δείτε τις αντιδράσεις τους (vid)
Λευτέρης Σαββίδης
Το βίντεο πέρασε το μισό εκατομμύριο θεάσεις σε λίγες μόνο ώρες και δείχνει την αντίδραση απλών πολιτών όταν τους ζητείται να δοκιμάσουν το MRE (Meal Ready to Eat – Φαγητό έτοιμο για κατανάλωση) του Αμερικανικού στρατού.

Ο αμερικανικός στρατός έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία συσκευασίας τροφίμων, ώστε αυτά να μπορούν να αντέξουν για μέρες εκτός ψυγείου και φυσικά να μπορούν να καταναλωθούν άμεσα και χωρίς να χρειάζονται ζέσταμα. Για την ακρίβεια, προκειμένου να μπορούν να τρώγονται ζεστά, το κουτί περιλαμβάνει ένα ειδικό σακουλάκι με μια χημική ουσία που όταν αναμειχθεί με νερό ζεσταίνει το φαγητό χωρίς φωτιά σε 10′ μόλις λεπτά.
Κι αν πιστεύεις πως η επιλογή των πεζοναυτών είναι περιορισμένη, με έκπληξη ανακαλύψαμε πως οι συσκευασίες έχουν τουλάχιστον 7-8 επιλογές φαγητών από κρέας με κόκκινη σάλτσα, μέχρι μπουρίτο και ριζότο με φασόλια. Φυσικά σε μια τέτοια συσκευασία υπάρχουν και υλικά για καφέ, σνακ, μπάρες δημητριακών και μια σειρά από τρόφιμα για ένα πλήρες μενού πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την εμπόλεμη ζώνη.
Δείτε τώρα το βίντεο με τους πολίτες να προσπαθούν να… φάνε από ένα πακέτο του στρατού!


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89.html#ixzz3O4GdnrWe





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου