ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς συγχαίρει τον «Πρόνησο»

ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

17/03/2015
Με την ευκαιρία της πρόσφατης Συνέντευξης Τύπου για την ενημέρωση των ΜΜΕ για την 1ηΠοδηλατική Πρόκληση  που οργανώνει ο «Πρόνησος» στην Κεφαλονιά στις 2 Μαΐου 2015, η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς εκφράζει τα Συγχαρητήρια της στην Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία της οργάνωσης της Εκδήλωσης.

Ο Ποδηλατικός Τουρισμός, που αποτελεί κορυφαία μορφή εναλλακτικού τουρισμού, κατ’ ουσία  βάζει επισήμως τον θεμέλιο λίθο ανάπτυξής του στον πανέμορφο Πόρο, αφού έχει ωριμάσει από χρόνια το ποδηλατικό περιβάλλον στην Κεφαλονιά ,με πρωτεργάτη το γνωστό πανελληνιονίκη κ.Παντελή Ιωαννίδη, ο οποίος έχει αναπτύξει πολλαπλές επιτυχείς ποδηλατικές δραστηριότητες.
Η πρώτη ποδηλατική πρόκληση έχει αφετηρία και τερματισμό τον Πόρο, αλλά αφορά όλο το Νησί, αφού συμπεριλαμβάνει στη διαδρομή του σχεδόν όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς.
Ο έμπειρος διοργανωτής κ.Δημήτρης Πανταζής, η Πρόεδρος κ.Σταματία Γκιάφη και ο ταμίας του Συλλόγου κ.Παναγής Νεόφυτος αποτελούν το βασικό οργανωτικό πυρήνα, όπου σε συνεργασία με τον πρωταθλητή ποδηλασίας του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών κ.Παύλο Χαλκιόπουλο αποτελούν την εγγύηση της απόλυτης επιτυχίας της Εκδήλωσης.
Η Δημοτική Αρχή, με πρόταση του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση, θέτει υπό την Τιμητική Αιγίδα της τη συγκεκριμένη αθλητικο-τουριστική δραστηριότητα και σε συνεργασία με τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο ενημερώνονται ,μέσω των διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων , οι Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι εναλλακτικού Τουρισμού, με αποτέλεσμα τη συμμετοχή Αθλητών από Μεγάλη Βρετανία και Ολλανδία.
Τέλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης  ενισχύει την Εκδήλωση με παράλληλο υποστηρικτικό πολιτιστικό πρόγραμμα,  που πλουτίζει ουσιαστικά την Εκδήλωση με τις συμμετοχές Πολιτιστικών Συλλόγων των περιοχών της προσχεδιασμένης διαδρομής.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "    
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου