ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ένα Χαμογελαστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Lidl Hellas για την τεράστια και συνεχή προσφορά της!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Ένα Χαμογελαστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Lidl Hellas για την τεράστια και συνεχή προσφορά της!
    Σε μια πανέμορφη γιορτή που διοργάνωσε η Lidl Hellas, για μικρούς και μεγάλους, ανακοινώθηκε το ποσό που προσέφεραν, αυτή τη χρονιά, στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της «Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056». Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων η Lidl Hellas, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προχώρησε σε μία δράση στήριξης του Οργανισμού προσφέροντας 5 λεπτά από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση ανήλθε στις 104.267 Ευρώ!
    Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Lidl Hellas, κ. Ιάκωβο Ανδρεανίδη η επιταγή του χρηματικού ποσού στον Πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού κ.Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο παρουσία εκπροσώπων από τα ΜΜΕ, τη Lidl και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Φαίη Σκορδά, ενώ η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου χρωμάτισε τη βραδιά με όμορφες παιδικές φωνές. 
    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι καταξιωμένοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Λευτέρης Λαζάρου, αυτή τη φορά όχι για κάποια μονομαχία, αλλά για έναν κοινό σκοπόνα μαγειρέψουν υγιεινά σνακ μαζί με παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να τους μυήσουν στα μυστικά της κουζίνας τους.
    Ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας, την εταιρία αλλά και τους εργαζόμενους της Lidl Hellas, για τη συνεχή προσφορά τους και τη δύναμη που μας δίνουν για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου