ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ : 1.-Απογραφές Στρατιωτικών Φαρμακείων (Κλειστά για το κοινό).2.-Απογραφές Στρατιωτικών Φαρμακείων (Κλειστά για το κοινό) 3.- Απεμπλοκή των Μετοχικών Ταμείων από το Υπ. Εργασίας ζητά η ΕΑΑΝ. 3.-


ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Σ. αναφορικά με τα Ενημερωτικά Σημειώματα Αναπροσαρμογής Σύνταξης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Αθήνα, 27 Απριλίου 2015
 
     Στην Ε.Α.Α.Σ. υποβάλλονται πολλά ερωτήματα σχετικά με την ακριβή έννοια του Ενημερωτικού Σημειώματος, το οποίο έχει αποσταλθεί από το Γ.Λ.Κ. και αφορά την αναπροσαρμογή της συντάξεως ενός εκάστου, βάσει του άρθρου 86 του Ν.4307/14, σε συνδυασμό με το άρθρο34 του Π.Δ.169/2007 και την εκδήλωση περαιτέρω ενεργειών.
     
     Κατόπιν τούτου φέρονται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. τα παρακάτω:
  • Ως γνωστό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. έχει προσφύγει έγκαιρα στο ΣτΕ από την 12η Ιαν 2015 με αίτηση ακύρωσης κατά των παραπάνω διατάξεων και εκκρεμεί η έκδοση της σχετικής απόφασης από τηνεκδίκασης της στην Ολομέλεια του  Σ.τ.Ε . την 3η Απρ 2015.
  • Η καταληκτική ημερομηνία για την άσκησης της Έφεσης  για τον καθένα είναι τέσσερις (4) μήνες από την ημερομηνία εκδόσεως που αναγράφεται σε κάθε ατομική πράξη αναπροσαρμογής της συντάξεως που έχει αποσταλθεί σε όλους.
  • Διευκρινίζεται ότι το ΣτΕ ακυρώνει τις παράνομες Διοικητικές Πράξεις αλλά δεν δίνει εντολή επιστροφής χρημάτων.  Η αρμοδιότητα αυτή, ανήκει στο Ανώτατο Οικονομικό Δικαστήριο που είναι το Ελεγκτικό Συνέδριο.
  • Είναι πάγια θέση της Ε.Α.Α.Σ. ότι αποτελεί ατομικό δικαίωμα του καθενός, η υποβολή σχετικής εφέσεως στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου της Ε.Α.Α.Σ.

Απογραφές Στρατιωτικών Φαρμακείων (Κλειστά για το κοινό)

Ενημερώνουμε τα Μέλη μας για τις ημερομηνίες, κατά τις οποίες τα Υποκαταστήματα του Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών, θα είναι κλειστά για το κοινό λόγω απογραφής.
 
Ακολουθεί πίνακας με τις ημερομηνίες απογραφής των υποκαταστημάτων του Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών:
(Τα υποκαταστήματα δεν θα είναι ανοιχτά για το κοινό)
 

Απεμπλοκή των Μετοχικών Ταμείων από το Υπ. Εργασίας ζητά η ΕΑΑΝ

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΑΑΝ με σκοπό τηναπεμπλοκή και απεξάρτηση των λειτουργιών των Μετοχικών μας Ταμείων και των Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοηθείας, από το Υπουργείο Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου