ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας στην Κοιλάδα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 28.7.15 | 
  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συγχαίρει το Τ.Α.ΝΑΥΠΛΙΟΥ, το Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ και το Γ.Ε.Ε της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα την 8/12/2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. 
Όλοι οι συμμετέχοντες αξιοποιώντας στο έπακρο την αστυνομική γνώση και την εμπειρία που τους κληροδότησαν παλαιότεροι συνάδελφοι αναγνωρισμένου κύρους με αξιοζήλευτη δράση, κατόπιν επίμονων και επίπονων προσπαθειών για αρκετό χρονικό διάστημα πέτυχαν να διελευκάνουν την υπόθεση, αποδίδοντας την δράστιδα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και αποσπώντας τα θετικά σχόλια τόσο της τοπικής κοινωνίας στην Ερμιονίδα στην Αργολίδα αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο καθώς το συγκεκριμένο θέμα απασχολούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης Εθνικής εμβέλειας και το διαδίκτυο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνάδελφοι των ανωτέρω υπηρεσιών δίνουν μάχες με θετικά αποτελέσματα κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους πολίτες να νιώθουν ασφαλείς για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Η επαγγελματική και επιστημονική δράση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. επιφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα αποδεικνύοντας πόσο χρήσιμος είναι ο αστυνομικός για την κοινωνία και πως το επάγγελμα του αστυνομικού είναι ταυτόχρονα και λειτούργημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας δηλώνει αρωγός στις ενέργειες και την αστυνομική δράση των συναδέλφων που έχει ως αποτέλεσμα την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την αποτελεσματική και υποδειγματική προσφερόμενη αστυνόμευση και ασφάλεια των συμπολιτών μας, έτσι ώστε, η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών να είναι σε υψηλά επίπεδα και ο πολίτης να αισθάνεται δίπλα του τον αστυνομικό.

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου