ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Δύο συμπατριώτες μας από την Κάντια Αργολίδας, σκηνοθέτες και παραγωγοί στην Αμερική - Σαρώνουν τα βραβεία!!! (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 30.7.15 |  | 
Γιώργος και Ευάγγελος Γιοβάνης (φώτο) δύο αδέλφια από την Κάντια Αργολίδας που μας κάνουν υπερήφανους καθώς διαπρέπουν στην Αμερική σαν σκηνοθέτες και παραγωγοί της αξιόλογης ταινίας BEREAVE (2015), αποσπώντας πολλά βραβεία και διακρίσεις. 
Άλλωστε και παλιότερα είχαν βραβευθεί για την ταινία τους land of nod στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μάλιστα αυτήν την περίοδο βρίσκονται με τους γονείς τους στην Κάντια και γράφουν το σενάριο της νέας τους ταινίας.
BEREAVE (2015)

Έως τώρα έχει αποσπάσει 12 νίκες και 19 επίσημες συμμετοχές σε διάφορα φεστιβάλ που έλαβε μέρος!!!
ΥΠΟΘΕΣΗ

Ανίκανος να αποκαλύψει το νέο του μυστικό ο Garvey νομίζει ότι έχει βρει τον τρόπο για να πεθάνει μόνος του. Αλλά όταν η αγαπημένη του σύζυγος, Έβελυν, εξαφανίζεται στην 40η επέτειό τους, θα πρέπει να ζήσει για να τη σώσει.
Σύντομη περίληψη

Νωρίς το πρωί, καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού του, με ένα περίστροφο στο χέρι ο Garvey σχεδιάζει τις κινήσες του για το νέα σκοτεινό μυστικό του. Ακούγοντας την αγαπημένη του γυναίκα, την Evelyn, να ανεβαίνει τις σκάλες, ο Garvey κρύβει γρήγορα

το όπλο του κάτω από το κρεβάτι και την βοηθά να φορέσει το κολιέ της μπροστά από τον καθρέφτη. Αν και είναι η 40η επέτειο τους, ο Garvey φεύγει από το σπίτι για να περάσει μια παράξενη και περιετειώδης μέρα όπου συναντά την Lauren, μια όμορφη γυναίκα που θα γίνει η μούσα του και ο άγγελος του και θα τον βοηθήσει να πάει στο σπίτι του. 

Επιστρέφει στο σπίτι αποφασισμένος να πει στην Evelyn το μυστικό του, αλλά ανακαλύπτει ότι έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Ξαφνικά αρχίζει να λαμβάνει παράξενα τηλεφωνήματα από δύο κακοποιούς, τον Billy και τον Tommy, οι οποίοι πιθανόν την έχουν απαγάγει. Ο Garvey αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να ζήσει για να σώσει την αγαπημένη του και συνειδητοποιεί ότι η ζωή έχει πολλά να του προσφέρει ακόμα.
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου