ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος στην Ύδρα – Συνελήφθησαν επτά Γεωργιανοί

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος στην Ύδρα – Συνελήφθησαν επτά Γεωργιανοί
Τι ‘’Γεωργιανοί’’ μου τσαμπουρνάτε τώρα
’’ Έλληνες ομογενείς’’ ήταν, έκαναν απλώς μια ‘’παράτυπη επίσκεψη’’, και ‘’αυτοκεράστηκαν παράτυπα’’. Απλά τα πράγματα !
    Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικοι της Ύδρας το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (16/08) στην κατοικία γνωστού εστιάτορα του νησιού.
    Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου 67χρονου προκειμένου να τους κλέψουν. Αφού φίμωσαν και έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι και έγιναν «καπνός».
    Δυστυχώς, ο 67χρονος εστιάτορας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, με τις Αρχές να ερευνούν αν ήταν εγκληματική ενέργεια.
Σύλληψη επτά Γεωργιανών που προσπαθούσαν να διαφύγουν από το νησί
    Από κλιμάκιο της ασφάλειας που έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της Ύδρας, ανακρίνονται οι επτά Γεωργιανοί.
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο από τους δράστες της ληστείας συνελήφθησαν από δύναμη της αστυνομίας και του λιμενικού στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, ενώ οι άλλα πέντε άτομα προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε δύο θαλάσσια ταξί για να διαφύγουν αλλά ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς ήδη είχε υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και του λιμενικού.
    Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι με θαλάσσιο ταξί κατάφερε να διαφύγει λίγη ώρα νωρίτερα ένα ζευγάρι Γεωργιανών, που πιθανόν είναι συνεργοί των επτά συλληφθέντων και σε αυτούς πιθανόν οι δράστες φέρεται να παρέδωσαν τα χρήματα από τη ληστεία, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται περίπου σε 40.000 ευρώ.
    Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και αναζητείται.
Στο νησί εισαγγελέας για να διαπιστώσει αν κακοποιήθηκε ο 67χρονος
    Από ώρα σε ώρα αναμένεται να μετέβη στο νησί ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει αν ο θάνατος του 67χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια από την πίεση που του άσκησαν ή από κακοποίηση.
ΔΗΛΑΔΗ, ΕΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ?????
Το χρονικό του εγκλήματος
    Ο άτυχος 67χρονος μαζί με τη σύζυγό του έκλεισαν το εστιατόριο τους και επέστρεψαν σπίτι τους, όπως κάθε βράδυ.
    Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ το ανδρόγυνο κοιμόταν σε δυο ξεχωριστά κρεβάτια, ληστές (παράτυποι επισκέπτες )εισέβαλαν στο σπίτι τους από το παράθυρο του ισογείου και κατευθύνθηκαν αρχικά στο δωμάτιο που κοιμόταν η γυναίκα του 67χρονου.
    Οι δράστες την έδεσαν, τη φίμωσαν και την ανάγκασαν να τους υποδείξει που έκρυβε τα χρήματα. Έπειτα, πήγαν στο δωμάτιο που κοιμόταν ο άτυχος άνδρας και αφού τον ακινητοποίησαν, πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν.
    Οι τρεις άνδρες, που σύμφωνα με την γυναίκα μιλούσαν γλώσσα χώρας της Ανατολικής Ευρώπης, κατά πάσα πιθανότητα γεωργιανά, πήραν μια βαλίτσα με 40.000 ευρώ προτού γίνουν «καπνός».
    Γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, η γυναίκα κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά της, πήγε στο δωμάτιο του συζύγου της και συνειδητοποίησε ότι είναι νεκρός. Αμέσως τότε έτρεξε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον εφιάλτη που είχε ζήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου