ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ινδία: Δύο κοπέλες καταδικάστηκαν σε δημόσιο βιασμό γιατί ο αδελφός τους πήγε με παντρεμένη

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ινδία: Δύο κοπέλες καταδικάστηκαν σε δημόσιο βιασμό γιατί ο αδελφός τους πήγε με παντρεμένη
    Η Meenakshi Kumari και η 15χρονη αδερφή τηςκαταδικάστηκαν σε δημόσιο βιασμό, όταν ο αδερφός τους το έσκασε με μια παντρεμένη γυναίκα από ανώτερη κάστα.
    Το συμβούλιο των ανδρών του χωριού τους αποφάσισε πως αυτή ήταν η πρέπουσα ποινή για το αδίκημα που διέπραξε το οικογενειακό τους μέλος. Η οικογένεια έχει απευθυνθεί μέχρι και στον πρωθυπουργό της Ινδίας για να μην εκτελεσθεί η τιμωρία των δύο κοριτσιών.
    Η Meenakshi, η οποία μαζί με την αδερφή της έχει φύγει από το χωριό, μιλά για τον φόβο που αισθάνεται μήπως και τη βρουν από το χωριό της και βιώσει την υποτιθέμενη δικαιοσύνη.

    «Πώς θα επιστρέψω στο σπίτι μου ή στο χωριό μου; Αν ποτέ το κάνω, θα με βλάψουν ή θα με βιάσουν. Αν δεν το κάνουν τώρα, θα το κάνουν στο μέλλον», λέει η 23χρονη, που βρίσκεται σε μια μυστική τοποθεσία. «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, φοβάμαι», συμπληρώνει.
    Η Meenakshi και η μικρή της αδερφή ήταν σε έναν γάμο στο Δελχί, όταν ένας γείτονας τους τηλεφώνησε και τους είπε την απόφαση που έχει παρθεί στο χωριό τους από τους Jatνα βιαστούν και να παρελάσουν γυμνές με τα πρόσωπά τους μαυρισμένα για τις πράξεις του αδερφού τους.
    Οπως τους είπε, οι Jat θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη μη υπακοή στον νόμο του χωριού.
    Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας έκανε έκκληση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, παρακαλώντας για τη σωτηρία των δύο τους παιδιών.
    Παρά τον τρόμο, η Meenakschi δεν ρίχνει στον αδερφό της το φταίξιμο για τα δεινά που περνάει. Οπως επισημαίνει, «το να αγαπάς κάποιον δεν είναι κακό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου