ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Τελείωσαν» τον Παναθηναϊκό - Βαριά τιμωρία και νίκη 3-0 για τον Ολυμπιακό

BLOGGER. Την ομάδα την τιμώρησαν. Μέτρα όμως για να μην συμβεί πάλι δεν είδαμε. Εάν η Αστυνομία θα αστυνομεύει μέσα στα γήπεδα δεν μας είπαν. Η ιδιωτική Αστυνομία τι έκανε ; Οι Ομάδες είναι επιχειρήσεις μέσα στα γήπεδα γιατί να πηγαίνει η Αστυνομία. Τι έγινε με τους τραυματισμούς της Αστυνομίας ; Πόση Αστυνομική Δύναμη απασχολήθηκε για την ιδιωτική επιχείριση; και δεν ασχολήθηκε με το έργο της. Από την άλλη οι μειώσεις για τους Αστυνομικούς μειώσεις και έρχεται και η συνέχεια.  Να πληρώνουν οι  ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις ειδική δύναμη για αυτά τα γεγονότα. Το έργο της Αστυνομίας είναι έξω από την πόρτα του γηπέδου στο Δημόσιο χώρο. Εκείνες τις ημέρες είπαν ότι φταίει και η Αστυνομία όπου όπως συνηθίζεται πάντα στα γεγονότα. 




ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



«Τελείωσαν» τον Παναθηναϊκό - Βαριά τιμωρία και νίκη 3-0 για τον Ολυμπιακό
    Η μέγιστη ποινή επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκόαπό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανοτης Super League, για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
    Με τη μέγιστη ποινή που προβλεπόταν βάσει ΚΑΠτιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από το ΠρωτοβάθμιοΜονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ. Αφαίρεση τριών βαθμών, ποινήτεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρώνβαρύ πρόστιμο για τους πράσινους και κατακύρωση του αγώνα στονΟλυμπιακό αποφάσισε η Super League
    Η απόφαση απορρίπτει την ένσταση των «πράσινων» για το φύλλο αγώνα, κατακυρώνει το παιχνίδι με 3-0 στονΟλυμπιακό, ενώ παράλληλα οι ποινές που επιβλήθηκαν στο «τριφύλλι» είναι οι μέγιστες δυνατές.  Συγκεκριμένα,αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 190.000 ευρώ
    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που κινδυνεύει και με πρόστιμο από τον υφυπουργό Αθλητισμού, θα καταθέσει έφεση, ενώ αναμένεται η αντίδρασή της, καθώς θεωρεί τη μη διεξαγωγή του αγώνα μέσα σε 15 μέρες και την αφαίρεση βαθμών σκανδαλώδεις αποφάσεις. 
    «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2032/15/2153797 Έκθεση της Αστυνομίας». Επίσης, «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36605/25-11-2015 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΚΑΘΟΡΙΖΕΙσυνολική χρηματική ποινή, ποσού εκατόν ενενήντα χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών καθώς επίσης και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
    Τέλος, θεωρεί ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ηττήθηκε με τέρματα 0-3 (άρθρο 21 παρ. 4 του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου