ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ»

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

01/12/2015
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που επέλεξαν και φέτος να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου, στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό τους ηχηρό μήνυμα αγάπης, κοινωνικής ευαισθησίας  και αλληλεγγύης στα παιδιά του Συλλόγου, ενθουσιάστηκαν από τις πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί.


Η μεγάλη αίθουσα του Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά που φιλοξενεί φέτος το Χριστουγεννιάτικο bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», γέμισε από το πρωί με τους  εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου, που εξακολούθησαν να καταφθάνουν μέχρι αργά το απόγευμα.

Η  Πρόεδρος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί για να ευχαριστήσει όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το  «παρών» στο bazaar, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2016, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, καθώς και οι πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές -κοσμήματα, στεφάνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» εθελόντριες σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»-, ενώ οι προσιτές τιμές σε όλα τα είδη αποτέλεσαν μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες.

Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα, οι: ADORABLE ADORNMENTS, ANATOL, AROSA INTERNATIONAL LTD, ASHK, CASA, CERAMIS HANDMADE, DIAMOND CLUB, DREAMWISH, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, LA CIGALE, LALAOUNIS, LOOK @ ME, MARISCHA, NAKASPAPER, SADRINE & JO, SERKOS, SUPER CAKES, THE SCANDAL RING, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ZERTEO, ΒΕΑD ΙΤ , DEALS , PAST & PRESENT και OLIVE-LIVE.

Επίσης στο φετινό Βazaar λειτούργησαν τα περίπτερα του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του ELPIDA YOUTH και όπως κάθε χρόνο τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ.

Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν τα μέλη  του Συλλόγου: Μπέκη Στραβελάκη, Τζωρτζίνα Έλληνα και Αλίνα Μινέττα.


ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου