ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΤΕΟ: Σε 800.000 ιδιοκτήτες το πρόστιμο των 150 ευρώ, ποιοι την γλιτώνουν

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Σε περίπου 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ θα επιβληθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου μέσω Taxisnet σύμφωνα με πληροφορίες του Εnikonomia.
Ειδικότερα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών του υπουργείου Μεταφορών περίπου 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ όπως όφειλαν και θα τους πιστωθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου το πρόστιμο που ορίζει η νομοθεσία το οποίο ανέρχεται σε 150 ευρώ.
Ωστόσο ετοιμάζεται και εγκύκλιος σύμφωνα με την οποία θα δοθεί «άφεση» σε όσους έχουν περάσει εκπρόθεσμα από ΚΤΕΟ εντός του 2015 και δεν θα τους επιβληθεί τελικά το πρόστιμο των 150 ευρώ παρά το γεγονός πως ο νόμος όριζε πως αν κάποιος πέρναγε από ΚΤΕΟ εκπρόθεσμα θα του επιβάλλονταν το πρόστιμο των 150 ευρώ.
Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση προβλέπονταν ότι το πρόστιμο δεν θα επιβάλλεται στους ιδιοκτήτες των εγγεγραμμένων στην Ελλάδα οχημάτων για τα οποία έως και ένα μήνα από την έναρξη ισχύος του ν. 4336/2015, δηλαδή έως και την 14η Σεπτεμβρίου 2015, θα έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών από την καταληκτική ημερομηνία διενέργειας τεχνικού ελέγχου, εφόσον προσκομίσουν αυτά σε ΚΤΕΟ για τη διενέργεια περιοδικού ελέγχου μέχρι και τις 31.12.2015...

Αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας........  Διαβάστε περισσότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου