ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Τη βίασαν, την πυροβόλησαν, την έριξαν σε πηγάδι και όμως βγήκε ζωντανή

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Τη βίασαν, την πυροβόλησαν, την έριξαν σε πηγάδι και όμως βγήκε ζωντανή
    Μια έφηβη, που απήχθη και κρατήθηκε επί δύο εβδομάδες από μια συμμορία, αφηγήθηκε σήμερα στην ινδική τηλεόραση ότιυπέστη αλλεπάλληλους βιασμούς και ότι οι δράστες την πέταξαν σε ένα πηγάδι, πιστεύοντας ότι είναι νεκρή, αφού προηγουμένωςτην είχαν πυροβολήσει δύο φορές.
    Το κορίτσι, που είναι ηλικίας 14 ετών σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, είπε ότι την άρπαξαν στις 22 Νοεμβρίου, ενώ πήγαινε στην αγορά, στα δυτικά προάστια του Νέου Δελχί. Όπως εξήγησε στο τηλεοπτικό κανάλι NDTV, οι τρεις άνδρες την κράτησαν αιχμάλωτη "σε ένα σκοτεινό δωμάτιο" επί δύο εβδομάδες και την βίασαν κατ' επανάληψη.
    "Μετά από 15 μέρες, ένα βράδυ είπαν ότι συμφωνούσαν να με αφήσουν να φύγω. Με έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και οδήγησαν μέχρι ένα κατάστημα που πουλούσε αλκοόλ. Σταμάτησαν κοντά σε ένα πηγάδι", είπε η 14χρονη που μίλησε με την πλάτη γυρισμένη στον φακό και υπό τον όρο ότι θα τηρηθεί η ανωνυμία της.
    "Είπαν ότι με άφηναν να φύγω αλλά καθώς περπατούσε πυροβόλησαν δύο φορές. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε στο κόκκαλο, δεν αισθάνθηκα τίποτα, ήταν σαν να μου έχουν κάνει αναισθησία. Αλλά με τη δεύτερη σφαίρα λιποθύμησα".
    Η 14χρονη λέει ότι ξύπνησε στο βάθος ενός πηγαδιού όπου την πέταξαν πιστεύοντας ότι ήταν νεκρή. "Όταν συνήλθα είδα ότι είχα μια σφαίρα στο στήθος, την ξερίζωσα με τα χέρια μου".
    Η τηλεόραση έδειξε εικόνες στις οποίες διακρίνεται το τραύμα. Στις 6 Δεκεμβρίου χωρικοί άκουσαν τις κραυγές της, την έβγαλαν από το πηγάδι και την μετέφεραν σε νοσοκομείο.
    Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί πολλοί άνδρες. "Θέλω να τους κρεμάσουν. Κανείς δεν πρέπει να υποστεί αυτά που έπαθα εγώ" είπε το κορίτσι.
    Το 2012 ο ομαδικός βιασμός, τα βασανιστήρια και η δολοφονία μιας φοιτήτριας στο Νέο Δελχί είχε προκαλέσει σάλο σε όλη τη χώρα. Οι νόμοι που τιμωρούν τους βιαστές άλλαξαν έκτοτε και οι ποινές αυστηροποιήθηκαν, όμως ο αριθμός των βιασμών και των κακοποιήσεων που καταγγέλονται παραμένει πολύ υψηλός.

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου