ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Συμμετοχή στην Κοπή πίτας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν.Αργολίδας ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας


Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου, εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το Νέο Έτος για τα μέλη και τις οικογένειές μας. Παρευρεθήκαμε 90 άτομα, ήπιαμε το καφέ μας, μιλήσαμε, γελάσαμε, κόψαμε τη πίτα μας και γενικά περάσαμε πολύ ωραία. 

Μας τιμήσανε με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κκ. Καλλίνικος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα, εκπρόσωπος του ΚΕΜΧ, οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Λιμενικού Σώματος Ν. Αργολίδας .


Τυχερός του φλουριού ήταν ο Υπτγος ε.α.Αντωνόπουλος Ανάργυρος.

Επίσης βραβεύτηκαν 2 αριστούχοι μαθητές Β’ & Γ’ Λυκείου της προηγούμενης σχολικής περιόδου (Ανυφαντή Πηνελόπη του Νικολάου –απόφοιτος Γ’ Λυκείου με 19,6- και Πηλιαφάς Κων/νος του Κων/νου –απόφοιτος Β’ Λυκείου με 18,7)


Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του παραρτήματος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας στο πνεύμα και στην υλοποίηση της καλής συνεργασίας με την ΕΑΑΣ κάτι το οποίο το προτρέπει και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος  τίμησε την αναφερόμενη εκδήλωση   με την παρουσία του ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ως επίσης και μέλη του Συνδέσμου μας όπου είναι ταυτόχρονα και μέλη της ΕΑΑΣ.  
Ευχές υπήρξαν και από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για μία Καλή Χρονιά με υγεία και ησυχία σε όλο τον κόσμο και για περισσότερες κοινές δραστηριότητες στο μέλλον το οποίο και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ τόνισε στην ομιλία του για την μέχρι σήμερα καλή μας συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου