ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Κεφαλονιά στην Έκθεση Τουρισμού της Σουηδίας

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

17/02/2016
Επί τρεις συνεχόμενες μέρες από 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεσή Τουρισμού "Grekland Panorama" στη Στοκχόλμη.

Η Έκθεση αυτή θεωρείται η σημαντικότερη εκδήλωση Τουριστικής προβολής της Ελλάδας στις Σκανδιναβικές Χώρες.

Την Κεφαλονιά εκπροσώπησε με Απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ την οργανωτική επιμέλεια του Περιπτέρου είχε ο Προϊστάμενός της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής Κορκός.
Το Περίπτερο πλαισίωσαν, ό κ.Θόδωρος Παντούλιας ως Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων, ο κ.Θανάσης Καραπέτσας ως Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και ο Ταξιδιωτικός Επιχειρηματίας κ.Τάκης Πεφάνης.

Στην Έκθεσή αναπτύχθηκαν πολλές μορφές προβολής διαφόρων μορφών Τουρισμού και συνεργασίας με Εκπροσώπους Διεθνών Ταξιδιωτικών Οργανισμών.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο καταγόμενος από την Κεφαλονιά , Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και όλων των Σκανδιναβικών Χωρών κ.κ.Κλεόπας, ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σουηδία κ.Σταύρος Σταυράκος, η Διευθύντρια του ΕΟΤ Σκανδιναβίας , Φινλανδίας και Βαλτικής κ.Σταυρούλα Σκαλτσή και άλλες προσωπικότητες.

Ο κ.Κεκάτος είχε συναντήσεις Εργασίας με σκοπό την περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς με Επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στο Yachting , με Ταξιδιωτικούς πράκτορες Εναλλακτικών μορφών Τουρισμού και με Δημοσιογράφους εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.


ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου