ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Στους διεθνώς δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς έξι ελληνικοί

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι


 • 16/2/2016 | 17:54
 •  
  • GOOGLE+
  Στους διεθνώς δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς έξι ελληνικοί
  Ελλάδα, θάλασσα, ήλιος. Κι όμως, η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό. Αν και δεν φημίζεται, έχει μερικά από τα καλύτερα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο.
  Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς.
  Οι δημοφιλέστεροι χειμερινοί προορισμοί διεθνώς

  Την πλειοψηφία των θέσεων, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν καταλάβει αυστριακοί και ελβετικοί προορισμοί. Αξιοσημείωτη, όμως, είναι και η ύπαρξη αρκετών ελληνικών προορισμών μεταξύ των 50 δημοφιλέστερων χειμερινών, οι οποίο είναι ιδανικοί για σκι. Η κατάταξη περιέχει προορισμούς που είτε διαθέτουν χιονοδρομικό κέντρο, είτε βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από ένα.
  Πιο αναλυτικά, την πρώτη θέση της κατάταξης κατέλαβε η αυστριακή πόλη Tux-Hintertux, με 91,16 βαθμούς, ακολουθούμενη από την πόλη Samnaun Dorf της Ελβετίας, με 90,56. Η τρίτη θέση ανήκει στις ΗΠΑ με το Beaver Creek, που έχει βαθμολογία 90,13. Η τέταρτη και η πέμπτη θέση ανήκουν στο ιταλικό St. Urlich και στην αυστριακή πόλη Wagrain αντίστοιχα. Στην έκτη θέση κάνει την εμφάνισή της η πρώτη ελληνική πόλη, το Μέτσοβο, το οποίο έχει μέση βαθμολογία 89,23. Αυτό το ποσοστό δημοτικότητας είναι αρκετά υψηλό ώστε να τοποθετήσει το Μέτσοβο μεταξύ των κορυφαίων 10 χειμερινών προορισμών που ενδείκνυνται για σκι διεθνώς.
  Οι ελληνικοί προορισμοί
  Πέραν του Μετσόβου, υπήρξαν και άλλοι ελληνικοί προορισμοί οι οποίοι βρέθηκαν μεταξύ των 50 δημοφιλέστερων χειμερινών παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, η Καστοριά αποτελεί τη δεύτερη ελληνική πόλη της κατάταξης, καταλαμβάνοντας την 29η θέση, με ποσοστό δημοτικότητας 85,75. Ελάχιστα πιο χαμηλά, στην 31η και 32η θέση, συναντώνται τα Ιωάννινα και η Έδεσσα. Οι τελευταίοι δύο ελληνικοί προορισμοί από τους συνολικά έξι που εμφανίστηκαν στην κατάταξη είναι το Καρπενήσι, που κατέλαβε την 40ή θέση με 84,90 και η Πορταριά στην 43η θέση με 84,83.
  Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 15 δημοφιλέστεροι χειμερινοί προορισμοί διεθνώς, βάσει της δημοτικότητάς τους στο Τrivago:
  Για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κατάταξης συμπεριλήφθηκαν οι προορισμοί με 40 τουλάχιστον ξενοδοχεία και, αντίστοιχα, τα ξενοδοχεία εκείνα που είχαν το λιγότερο 20 reviews το καθένα.


  ΠΗΓΗ : Περισσότερα: Στους διεθνώς δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς έξι ελληνικοί | E-Radio.gr Life 

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου