ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Ανακαίνιση ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ στο “The Grove Seaside Hotel” στο Δρέπανο Ναυπλίου.


Λίγο πριν οι χαλεποί οικονομικοί καιροί  λειανθούν κάπως από το νέο, επικείμενο ρεκόρ του ελληνικού τουρισμού, οι ξενοδόχοι παίρνουν θέσεις εκμετάλλευσης του συνεχιζόμενου αυτού συγκριτικού πλεονεκτήματος της ελληνικής οικονομίαςΚάτω από αυτά τα δεδομένα η οικογένεια Παναγόπουλου προχώρησε σε ανακαίνιση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ της ξενοδοχειακής μονάδας The Grove  στην περιοχή Δρέπανο του Νομού Αργολίδας.Το The Grove αποτελεί μια μονάδα 4 αστέρων, δυναμικότητας 140 δωματίων, όλων με θέα στη θάλασσα. Περιβάλλεται από κήπους 12 στρεμμάτων  (σ.σ. κατάφυτοι από πορτοκαλιές) και διαθέτει εστιατόριο 250 ατόμων, εξωτερικό εστιατόριο, πισίνα 200 τ.μ. με ξαπλώστρες και pool bar, parking, γήπεδο τένις, οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, παιδική χαρά, παιδική πισίνα, γήπεδο βόλεϊ, εξωτερικό σκάκι, ποδήλατα προς ενοικίαση, play room.


Ναυπλι


Σημειώνεται ότι η  επένδυση προήλθε εξολοκλήρου από ίδια κεφάλαια (η οικογένεια πούλησε σε Αραβικά κεφάλαια άλλη ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούσε στην Ανάβυσσο Αττικής) και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των δωματίων (τόσο σε έπιπλα όσο και σε εξοπλισμό), τους κοινόχρηστους χώρους, δωμάτια για ΑΜΕΑ και πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της κουζίνας. Το πρόγραμμα αναβάθμισης του ξενοδοχείου θα ολοκληρωθεί το 2017 με έργα στον εξαιρετικό εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.

 Ναυπλ

Σημαντική, χαρακτηρίζεται και η συμφωνία της οικογένειας Παναγόπουλου με τον μεγάλο Γερμανό tour operator FTI.  Έχει συνάψει 4ετή συνεργασία, γεγονός που διασφαλίζει αυξημένη ροή Γερμανών τουριστών. Ήδη, αυτή την εποχή υπάρχει πληρότητα από Γερμανούς που ξεπερνάει το 50% ! Σύμφωνα με τον κ. Α. Παναγόπουλο,  ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, «θα υπάρξει επίσης άνοιγμα στην εσωτερική αγορά, με την προσφορά ειδικών τιμών στους Έλληνες επισκέπτες, που θα κλιμακώνονται ανάλογα με τη διάρκεια των διακοπών τους. Τα πακέτα για τους Έλληνες θα είναι ένα είδος all inclusive με δυο γεύματα την ημέρα, καλύπτοντας τις ανάγκες και των οικογενειών».


Να


Το Δρέπανο βρίσκεται στο κέντρο των περισσοτέρων αξιοθέατων της Αργολίδας, καθώς απέχει 27 χλμ. από τις Μυκήνες, 26 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 47 χλμ. από τα περίφημα οινοποιεία της Νεμέας και 68 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και τις αντικρινές Σπέτσες.Οι τουριστικοί επιχειρηματίες του Ναυπλίου, όπως και της ευρύτερης Πελοποννήσου, προσδοκούν τη λειτουργία του αεροδρομίου Τρίπολης, ώστε να δέχεται πτήσεις τσάρτερ, έχοντας την ισχυρή πεποίθηση ότι αυτό θα δώσει τη δυνατότητα να είναι ανοιχτή η περιοχή καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΠΗΓΗ : Κέρδος online   27/5/2016 17:17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου