ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σάλος με το νέο "πανωσήκωμα" στα εφάπαξ του ΤΕΑΠΑΣΑ

    ,  ,  ,  ,  ,  ,  , 


Την ώρα που σε όλες τις λειτουργίες και στις δαπάνες της αστυνομίας ακόμη και στις θεωρούμενες ως ανελαστικές πέφτει ο αυτόματος κόφτης του γνωστού πλέον επιχειρήματος πως "λεφτά δεν υπάρχουν", ο κ. Τόσκας υπέγραψε γνωμοδότηση (59/2016) του νομικού συμβουλίου του κράτους, με την οποία υποχρεώνεται το ΤΕΑΠΑΣΑ να καταβάλει στους αιτούντες επιπλέον εφάπαξ από όσα πήραν, εξαιτίας των βαθμολογικών τους προαγωγών στην ... αποστρατεία.

Βαθμοί που κερδήθηκαν μέσα από τις προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια, με αποτέλεσμα να θεμελιωθεί "δικαίωμα" απαίτησης της διαφοράς που προκύπτει από το χρηματικό ποσό απόδοσης την ημερομηνία της αποστρατείας σε συγκεκριμένο βαθμό, με αυτό που θα έπρεπε να είχε παραληφθεί με το σημερινό καταληκτικό αποστρατευτικό βαθμό. 

Και όπως είναι φυσικό, οι αιτούντες είναι πρώην αξιωματικοί ανώτερων και ανώτατων βαθμών, που σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr εάν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις, θα προκύψει ένα νέο δυσβάσταχτο όσο κι επαχθές οικονομικό βάρος στο ταμείο της τάξης των 9.000.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ : " http://www.bloko.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου