ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

"Βόμβα" στα εφάπαξ του Δημοσίου με περικοπές που θα ξεπεράσουν το 22%

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

Παγώνουν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων για τον υπολογισμό του εφάπαξ στα επίπεδα που είχαν διαμορφωθεί την πενταετία 2009 – 2013.

Όποτε και αν αποχωρήσουν με σύνταξη το εφάπαξ που αντιστοιχεί στα έτη ασφάλισης μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013 θα υπολογιστεί με το 60% του μέσου όρου των αποδοχών τους όχι όπως αυτές θα έχουν διαμορφωθεί στην πενταετία πριν την έξοδο τους από το Δημόσιο όπως προβλέπει ο νόμος 4387/16, αλλά με το μέσο όρο των αποδοχών που είχαν την πενταετία 2009-2013 όπως προβλέπει σχετική τροπολογία που κατατέθηκε με την υπογραφή Κατρούγκαλου το βράδυ της Τετάρτης.

H αλλαγή αυτή σημαίνει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ότι οι μειώσεις τόσο στα νέα όσο και στα καθυστερούμενα εφάπαξ θα είναι μεγαλύτερες από την αρχή θα είχαν υπολογιστεί και σύμφωνα με εκτιμήσεις με το πάγωμα των αποδοχών στην πενταετία 2009 – 2013 θα περάσουν και 22%.
Οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες για όσους αποχωρούν από το 2014 και μετά γιατί κάθε χρόνος που διανύουν στο δημόσιο δεν θα βελτιώνει το μέσο όρο των αποδοχών για τον υπολογισμό του εφάπαξ που δικαιούνται ως το 2013.

Σε δύο... στάδια
Το εφάπαξ υπολογίζεται πλέον για.......... Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΗ : " http://eaasargolida.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου