ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Εκδόθηκε η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Αστυνομικές Σχολές (ΟΛΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στα Αστυνομικά Τμήματα, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο. Αμετάβλητες σε σχέση με πέρυσι οι θέσεις: 250 για τη Σχολή Αστυφυλάκων, 40 για τη Σχολή Αξιωματικών

Στους 290 ορίστηκαν οι εισακτέοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων για τις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο που εκδόθηκε χθες (02-06-2016).

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Σμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 17-06-2016. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.

Διευκρινίζεται ότι, οι επιτυχόντες/ούσες θα εγγραφούν στις οικείες Σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

• Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2016, δηλαδή όσοι/ες γεννήθηκαν από 01-01-1991 και μεταγενέστερα.
• Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια Τγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις για τη σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών Στρατού Ξηράς......... Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΗ : " http://eaasargolida.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου