ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Ιταλός χτύπησε το κεφάλι του και έγινε... Γάλλος.ΚΑΘΗ

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Ιταλός χτύπησε το κεφάλι του και έγινε... Γάλλος.
Αφού κατά μυστηριώδη και ανεξιχνίαστο τρόπο αυτό γίνεται, έχουμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε στο κεφάλι καμιά 300ριά πολιτικούς μας, μήπως και καταφέρουμε να τους κάνουμε Έλληνες !
Μπά…. Μάλλον Γερμανολλανδοί θα γίνουν για τα καλά !
Εάν τους χτυπήσουμε και λίγο πιο δυνατά από ό τι πρέπει, έ, δεν χάθηκε και ο κόσμος !
    Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 50χρονοΙταλό ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι έγινε... Γάλλοςπεριγράφει πρόσφατη επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
    Αν και ποτέ ο 50χρονος δεν είχε εκδηλώσει αγάπη ή μεγάλο ενδιαφέρον για τη Γαλλία τώρα πλέον αγαπά τα γαλλικά φιλμ, τα γαλλικά βιβλία και το γαλλικό φαγητό.
    Παράλληλα αν και είχε κάνει μόνο μερικά μαθήματα γαλλικών όσο ήταν μαθητής ο 50χρονος με τα αρχικά JC πλέον μιλά γαλλικά «σαν να τα χρησιμοποιούσε για δεκαετίες».
    Όπως λένε οι επιστήμονες χαρακτηριστικά «μιλά με μια υπερβολική προφορά σαν ήρωας-καρικατούρα από κινηματογραφική ταινία».
    Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια ώρα συνεχίζει να γράφει μόνο στα ιταλικά.
    Ο JC εμφανίζει, επίσης, και άλλες διαταραχές όπως παραισθήσεις και διαταραχές στον ύπνο καθώς και μια ανεξήγητη ευφορία που τον κάνει κάθε πρωί όταν ξυπνά να ανοίγει το παράθυρό του και να φωνάζει "
bonjour" στον κόσμο.
    Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για ένα σπάνιο ιατρικό φαινόμενο με τον τίτλο «compulsive foreign language syndrome» για το οποίο έχουν καταγραφεί μόνο 60 περιστατικά.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου