ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 21-11-2018

Ο Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο ΝΑΥΠΛΙΟΤον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας εκπροσώπησε  και  κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.


Με επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και στην πόλη του Ναυπλίου όπου τελέσθηκε επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, από τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Αργολίδας Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Αθανασόπουλο.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Πρώτου Κυβερνήτη της Νεότερης Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.Κατάθεση στεφάνων έγινε, από τον Βουλευτή Αργολίδας της Νεας Δημοκρατίας Ι. Ανδριανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο, τον ανώτατο διοικητή φρουράς Ναυπλίου, εκ μέρους του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Παναγιώτη Κοντό, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Βασίλη Αλεηόπουλο, τον σύνδεσμο αποστράτων αξιωματικών, την ένωση αναπήρων και θυμάτων πολέμου και άλλων, ενώ τιμές απέδωσε στρατιωτικό τμήμα του ΚΕΜΧ Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου