ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Συναίνεση Αβραμόπουλου για πτέρυγα Αστυνομικών στο 401 Γ.Σ.Ν.ΑΘΗΝΩΝ και σίτιση στις Στρατιωτικές Λέσχες!...


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη η συνάντηση εκπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. με τον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, σκόρπισε απλόχερη ικανοποίηση στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας και πολλές υποσχέσεις από τον Υπουργό. 
 Όπως σημειώνεται από έγκυρες πηγές ενημέρωσης, στον κ. Αβραμόπουλο τέθηκαν δύο ζητήματα, ζωτικής σημασίας για τους υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ. Η περίθαλψη και η διατροφή.....>>
Οι συνδικαλιστές, έκαναν γνωστή τη δυσαρέσκεια των Αστυνομικών για την αντιμετώπιση τους στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν γίνονται σ' αυτά δεκτά τα μέλη των οικογενειών τους. 
Στο πλαίσιο αυτό, ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό για την πρόταση των επικεφαλής των Υγειονομικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που ζητούν τη δημιουργία πτέρυγας σε Στρατωτικό Νοσοκομείο αποκλειστικά για τους Αστυνομικούς και τους οικείους τους, η οποία θα στελεχωθεί εξ'ολοκλήρου από γιατρούς και νοσηλευτές της Αστυνομίας. Το δεύτερο ζήτημα που τέθηκε, ήταν το άνοιγμα της πόρτας στις Στρατιωτικές Λέσχες σίτισης και για τους Αστυνομικούς σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς η κρίση και οι απανωτές περικοπές μισθού, τείνουν να κατατάξουν τους ένστολους μεταξύ των αναξιοπαθούντων τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας. 
Ο κ. Αβραμόπουλος και για τα δύο θέματα φέρεται να έδειξε κατανόηση και πως δεσμεύτηκε να τα θέσει στο τραπέζι, μαζί με όλους τους συναρμόδιους φορείς. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ.Δημήτρης Κυριαζίδης. ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου