ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΗΠΑ: Δοκιμές για τo ηλεκτροκίνητο e-NV200 της Nissan

ΑΠΟ ΤΗΝ FedEx
25/01/2014
Το e-NV200, η ηλεκτροκίνητη έκδοση του γνωστού βαν της Nissan, αναμένεται να δοκιμαστεί, σε πραγματικές συνθήκες από την εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών FedEx, τόσο στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, όσο και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Οι παραπάνω δοκιμές, σηματοδοτούν την πρώτη φορά όπου το αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων της Nissan, θα κυκλοφορήσει σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, καθώς παρόμοιες δοκιμές έχουν διεξαχθεί τόσο στην Ιαπωνία και την Σιγκαπούρη, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Εκτός του μεγάλου ωφέλιμου χώρου φόρτωσης, το e-NV200, χαρακτηρίζεται και από μια πλειάδα λειτουργιών που του προσδίδουν κορυφαία χρηστικότητα, σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα της κατηγορίας του. Σε αυτές περιλαμβάνονται, η πρίζα στον χώρο φόρτωσης, καθώς και ένα προηγμένο σύστημα τηλεματικής.
Το e-NV200, θα αποτελέσει το δεύτερο, κατά σειρά, αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα της Nissan, πατώντας στα χνάρια του Nissan LEAF, του ηλεκτροκίνητου επιβατικού, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Η παραγωγή του e-NV200, θα ξεκινήσει στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan, στην Βαρκελώνη, στα μέσα του 2014.
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου