ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΣΧΑ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΜΑΘΗΤΗΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  "


Η σορός του νεκρού καθηγητή/Life ru
                                                                KMO_139674_00046_1_t218_153044                                                                                                                 Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
o δράστης σε παλαιότερη φωτογραφία
o δράστης σε παλαιότερη φωτογραφία
Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο της Επιτροπής Ερευνών της Ρωσίας (MRS), Vladimir Markin, o δράστης ονομάζεται Sergey Gordeev . Νέες πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα  Kommersant, αναφέρουν ότι πρόκειται για άριστο μαθητή του ίδιου σχολείου, υπ. 263 στην Otradnaya οδό 11b  . Έφερε καραμπίνα τύπου  ”Saiga” και ακόμα ένα όπλο μικρού διαμετρήματος. Σκότωσε τον 34 χρονο (και όχι 75 χρονο που αρχικά είχε ειπωθεί)Andrew Kirillov. Πρώτα τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα και αφού τον ρώτησε αν είναι ακόμα ζωντανός ενώπιον των μαθητών, του έριξε άλλη μια σφαίρα στο κεφάλι. Τα όπλα ανήκαν στον πατέρα του, ο οποίος και τον έπεισε να τα πετάξει κάτω, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν μέσα από το σχολείο.


Ωστόσο συγκεγχυμένες οι πληροφορίες για το αν τελικά ο 34χρονος καθηγητής δίδασκε βιολογία ή γεωγραφία. Μαθητές του σχολείου που πρόλαβαν να δημοσιεύσουν από τα κινητά τους σε FB και tweeter, αναφέρουν ότι πρόκειται για καθηγητή γεωγραφίας ενώ πολλά δημοσιεύματα τον αναφέρουν ως καθηγητή βιολογίας. Οι μαθητές  τον χαρακτηρίζουν “ως τον καλύτερο καθηγητή γεωγραφίας του κόσμου” που τους άφηνε να δουν τα γραπτά τους και να γίνει ενδεχόμενη επαναβαθμολόγηση. Αντίθετα ανέφεραν ότι ο καθηγητής της Βιολογίας ήταν πολύ αυστηρός και υπήρχαν συνέχεια διαπληκτισμοί με τους μαθητές.
O καθηγητής
O καθηγητής Andrew Kirillov/Pravda
Η Pravda βεβαιώνει ότι ο νεκρός καθηγητής Andrew Kirillov δίδασκε και τα δυο μαθήματα (γεωγραφία και βιολογία).
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα κίνητρα του εγκλήματος αναφέρουν ότι ο καθηγητής δεν είχε δώσει υψηλή βαθμολογία στον νεαρό δράστη , στερώντας του το χρυσό μετάλλειο από τη Μαθητική Ολυμπιάδα .
Το σχολείο επισκέφθηκαν οι Υπουργοί Εσωτερικών και Παιδείας Vladimir Kolokoltchev και Sergei Kudeneev , καθώς και ο Γενικός Εισαγγελέας Μόσχας Dmitri Livanov. 
KMO_139674_00032_1_t218_152952
Το νέο βίντεο από την εκκένωση των μαθητών :
 Τo video στην πηγή της σελίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου