ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το πολεμικό ναυτικό στηρίζει την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
04/02/2014
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Πολεμικού Ναυτικού, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού συνεισέφερε τρόφιμα στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος και Κορινθίων.
Συγκεκριμένα, το Κέντρο Εφοδιασμού Ναυτικού / Διεύθυνση Εφοδιασμού Αττικής (ΚΕΦΝ/ΔΕΑ) του Ναύσταθμου Σαλαμίνας διέθεσε 100 πακέτα μακαρόνια, 100 μερίδες τροφής ειδικών δυνάμεων και 450 μερίδες διπυρίτη (γαλέτες) στα 4 σπίτια απόρων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη & την Βόρεια Αμερική κ. Iωάννης Μαρωνίτης σε δήλωσή του τόνισε «Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού για την προσφορά του. Είναι ιδιαίτερα σημαντική και ελπιδοφόρα η έμπρακτη στήριξη του Πολεμικού Ναυτικού Σώματος στο έργο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς μας δίνει ώθηση και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την αντιμετώπιση της φτώχειας».
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου