ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οι άθλιοι σφετεριστές της Ελληνικής Ιστορίας


Γράφει ο
Ιωάννης Ασλανίδης
Αντιστράτηγος ε.α
Είναι κανείς ν’ απορεί, πως είναι δυνατόν μία περιοχή της Σερβίας που ονομάζετο, επί αιώνες «Vardar’s» και μετά την ανεξαρτητοποίηση της να πάρει το όνομα Γεωγραφικού τμήματος της Ελλάδος.
Όπως είναι γνωστό ο Κομμουνιστής Δικτάτωρ Τίτο με το έτσι θέλω, την σημερινή περιοχή των Σκοπίων που ανήκε στην Επικράτειά του (πρώην Γιουγκοσλαβία) και ονομάζετο ως προαναφέρθη «Βαρτράσκα», το 1944 την ονόμασε Μακεδονία. Με απώτερο σκοπό την εφαρμογή της επεκτατικής πολιτικής του προς την Μεσόγειο θάλασσα.

Σήμερα βάσει ποίας λογικής (Ιστορικής – Εθνολογικής και πολιτισμικής) με Παγκόσμια πρωτοτυπία το συνονθύλευμα αυτό λαών του κράτους των Σκοπίων, απαιτεί να ονομάζεται «Μακεδονία» οικειοποιώντας όχι μόνο το Ελληνικό από αιώνων αυτό όνομα, αλλά και σφετεριζόμενο με σχετική τροποποίηση μέρος της Ελληνικής Ιστορίας, να την παρουσιάζει ως Ιστορία του Τιτόνειου αυτού μορφώματος που είναι το κράτος των Σκοπών. Και! άκουσον! Άκουσον, κάμνοντας ακόμη και λόγω περί “αλυτρώτων” Αδελφών και εδαφών των, που παραμένουν υπό τον Ελληνικόν ζυγόν. Τέτοιου επιπέδου παραμύθια ούτε ο Άντερσεν μπορούσε να τα φαντασθεί.
Δυστυχώς αυτή η ελεεινή συμπεριφορά και αδιαλλαξία του κράτους των Σκοπίων εκπηγάζει από την στήριξη της σημερινής κυβέρνησης των Η.Π.Α.
Η οποία δεν διστάζει υπηρετώντας τα Σχέδια της παγκόσμιας πρωτοκαθεδρίας της, να καταπατήσει αρχές, αξίες, ιστορία, πολιτισμική κληρονομιά ακόμη και πατροπαράδοτης συμμαχικής και φιλικής σχέσης, χώρας της, όπως είναι η Ελλάς.
Σε παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν με την Γαλλική Βρετάνη και όχι τόσο οδυνηρή όσο η σημερινή περίπτωση διαστρέβλωσης και κλοπής της Ελληνικής Ιστορίας, υποχρέωσαν τότε ολόκληρη Αγγλία, για να εισέρθει στο ΝΑΤΟ να μετονομάσει την χώρα της, από Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ εις ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Αυτό που γίνεται σήμερα για την Ελλάδα δεν είναι κατάφορη Αδικία;
Το Κράτος αυτό των Σκοπίων με την θρασύτητα και την ανένδοτη στάση που τηρεί, ασφαλώς επειδή υποστηρίζεται από την Αμερική, δεν θα έχει καλό τέλος. Θα πρέπει για το καλό και το μέλλον του, να ομαλοποιήσει τις σχέσεις του με τα γειτονικά κράτη και ιδίως με την Ελλάδα,  άλλως η δαμόκλειος σπάθη του αφανισμού του, θα υφίσταται υπό τρείς Μορφάς:
Πρώτον: Η Ελλάς θα εγείρει πιθανόν στο μέλλων διεκδικήσεις για το Ελληνικό μέρος των Σκοπίων, το οποίο ιστορικά ανήκει στους Έλληνες.
Δεύτερον: Το Αίτημα των Βουλγάρων για τον χώρο που πιστεύουν ότι τους ανήκει από το κράτος των Σκοπίων.
Τρίτον: Τα Σχέδια της Μεγ. Αλβανίας δεν θ’ αφήσουν το 40% του λαού και του εδάφους του κράτους των Σκοπίων, να διοικείται υπό Σλάβων και λοιπών Εθνοτήτων.
Με δεδομένη τουλάχιστον μέχρι σήμερον την θρασύτητα και την αδιαλλαξία των Σκοπιανών, η εναπομένουσα λύση για την χώρα μας είναι, η τήρηση σταθεράς ενιαίας, όλων των κομμάτων εθνικής πολιτικής, έναντι οιονδήποτε πιέσεων (από οπουδήποτε προερχόμενων), διότι αυτό εκφράζει το φρόνημα του Ελληνικού λαού. Η παρούσα φάση του Σκοπιανού, εκτιμάται ότι δεν είναι η τελευταία, θα πρέπει να έχουμε υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα, με συμφωνία πάντα λαού και πολιτικών δυνάμεων.
Κανείς πολιτικός και καμία εξουσία της πατρίδος μας, δεν έχει το δικαίωμα έναντι της παγκόσμιας, ανεκτίμητης Ιστορικής πορείας της Ελλάδος, ν’ απεμπολήσει αυτήν, έναντι οποιουδήποτε εκβιασμού.
«Ο Ισχυρός άνθρωπος έχει δούλους, ο πλούσιος κόλακες και ο συνετώς φίλους» (ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ)
-Ο κ. Ιωάννης Μ. Ασλανίδης είναι Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.


ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου