ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Invitation for the 32th World Police Indoor Soccer Tournament in the Netherlands 6-10 October 2014. With the full support of the IPA in the Netherlands. (Πρόσκληση για το 32ο Παγκόσμιο Αστυνομία Indoor τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ολλανδία 6 με 10 Οκτ 2014. Με την πλήρη υποστήριξη του ΜΠΒ στην Ολλανδία.) x

ΠΗΓΗ :   "  hh.engels@t-online.de    " ΜΕΣΩ E-MAIL

Αγαπητοί συνάδελφοι επιβολής του νόμου,
Εκ μέρους του επίσημου φορέα του μεγαλύτερου τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο αποκλειστικά για το προσωπικό επιβολής του νόμου, Iέχουν τη μεγάλη τιμή να προσκαλέσω αστυνομικής δύναμης σας στο 32 ο ετήσιο LoJack World Police Indoor τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ολλανδία τον Οκτώβριο. Αυτό το γεγονός έχει την πλήρη υποστήριξη του ΜΠΒ στην Ολλανδία.

2013 τουρνουά μας ήταν μια μεγάλη επιτυχία με ενθουσιώδη συμμετοχή από 2.900 προσωπικό επιβολής του νόμου από περισσότερες από 52 χώρες. Πάνω από 200 ποδοσφαιρικές ομάδες διαγωνίστηκαν για το κύπελλο πρωτάθλημα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.
Για καλούνται ομάδες που είναι νέοι στο WPIST, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το τουρνουά και να παρακολουθήσουν βίντεο που καλύπτουν την εκδήλωση στο www.wpist.nl .
Η φετινή LoJack World Police Indoor τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014.
Το LoJack World Police Indoor τουρνουά ποδοσφαίρου είναι το μόνο παγκόσμιο πρωτάθλημα εσωτερική ποδοσφαίρου (futsal) event αποκλειστικά για αστυνομικές ομάδες. Σε αυτό το τουρνουά, η ομάδα σας θα αντιμετωπίσει ορισμένες από τις πιο ανταγωνιστικές της αστυνομίας ποδοσφαιρικές ομάδες από περισσότερες από 5 χώρες 2. Είναι επίσης η μεγαλύτερη αστυνομική τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο, διοργανώθηκε στο πιο οικονομικό κόστος για τους συμμετέχοντες. Η οργάνωση έχει εργαστεί για 3 2 χρόνια για να επιτευχθεί αυτό το μοναδικό πρότυπο
Για τις ομάδες που προέρχονται έξω από την Ευρώπη μέχρι 10 άτομα ανά ομάδα θα λάβει τη στέγαση τους μπανγκαλόου και τα γεύματα (πρωινό και δείπνο) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από το 6ο έως 10 Οκτωβρίου.
Τουρνουά:
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε έξι γυμναστήρια στην Eibergen, Groenlo & Lichtenvoorde. Οι ομάδες θα παίξουν σε 5 έναντι 5 μορφή, συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα.
Θα υπάρξει:
·          Τουρνουά των ανδρών (112 ομάδες)
·          Τουρνουά των γυναικών (45 ομάδες)
·          35 + τουρνουά των ανδρών (45 ομάδες)
Το δάπεδο του αγωνιστικού χώρου είναι συνθετικό. Το τουρνουά θα παιχτεί πάνω από τρεις ημέρες.
Λόγοι για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή:
·    Τουρνουά Υψηλή ποιότητα με χαμηλές τιμές!
·    Το πρωινό και το βραδινό περιλαμβάνονται στις τιμές. (Τιμή 118 € ανά άτομο βασίζεται σε ένα μπανγκαλόου τεσσάρων αστέρων, για την περίοδο 6 - 10 Οκτώβριος 2014   (4 διανυκτερεύσεις)   inclusive πρωινό και δείπνο) 
·    Μόνο αστυνομικές ομάδες που συμμετέχουν. 
·    Οι καλύτερες ομάδες αστυνομικών από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται. 
·    Θα συναντήσετε 2900 συναδέλφους από όλο τον κόσμο.
Μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο των αστυνομικών δυνάμεων.
·    Ομάδες από το εξωτερικό Ευρώπη έχουν δωρεάν διαμονή και τα γεύματα! 
·    Κάθε βράδυ ζωντανή μουσική.
·    Κοινωνικό πρόγραμμα. 
·    6 ξεχωριστά καταλύματα ποδόσφαιρο.
·    Μεγάλη άνοιγμα και την τελετή λήξης. 
·    Εξαιρετικό και πολυτελή καταλύματα.
·    Κατά τη διάρκεια του τουρνουά κάθε ομάδα έχει ένα ρεπό για να επισκεφθείτε την Ολλανδία ή Γερμανία . 
·    Οργανώνουμε Πόλη εκδρομές σε διάφορες πόλεις της Η Ολλανδία & Γερμανία . (Θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες στο εγγύς μέλλον.) 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα μας www.wpist.nl ή από την ιστοσελίδα του Marveld θέρετρο.www.marveld.nl
Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Αστυνομίας Indoor τουρνουά ποδοσφαίρου,
Ο Χάρι Ένγκελς
World Police Εσωτερική Τουρνουά Ποδοσφαίρου
Mors 7A
7151 MX Eibergen
Οι Κάτω Χώρες
Τηλ. 0031-653-333083
Φαξ 0049-2874-9017765
Website: www.wpist.nl

2 Συνημμένα αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου