ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΩΤΗ (1η ) ΗΜΕΡΑ Φωτογραφίες - VIDEO

ΠΡΟΣΟΧΗ : " Λόγω ταυτόχρονης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος κατά την ανάρτηση έγινε μερική ανάρτηση και για τον λόγο αυτό κάνω και πάλι την ανάρτηση αυτή ολοκληρωμένη "




Την  15-3-2014 και στην ετικέτα " ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2014 " σας είχα αναρτήσει το πρόγραμμα της προσκηνυματικής Εκδρομής στο ΄Αγιο ΄Ορος. Σήμερα 16-6-2014 ξεκινώ τις αναρτήσεις από την ήδη πραγματοποιηθείσα αναφερόμενη εκδρομή με τίτλο " ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ  2014 "  Πρώτη Ημέρα και στην συνέχεια δεύτερη κ.λ.π. μέχρι ολοκλήρωσής της, όλες οι αναρτήσεις θα υπάρχουν στην ετικέτα
 " ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2014 ". 
Θα ξεκινήσω με το Δελτίο Τύπου του ακούραστου  διοργανωτή και παντού παρών κ. Χρήστου Σχοινοχωρίτη ο οποίος κάθε χρόνο με προσωπική του ευθύνη αναλαμβάνει την διοργάνωση της εκδρομής αυτής αλλά και τα μέλη που συμμετέχουν δείχνουν στο πρόσωπό του την ανάλογη εκτίμηση και βοήθεια ώστε να ολοκληρώνεται η εκδρομή ομαλά και με τον απόλυτο σεβασμό που επιβάλλεται στο περιβόλι της Παναγίας. 



Χάρτης του Αγίου ΄Ορους με υπογραμισμένες τις Ι.Μ. όπου επισκεφθήκαμε και μείναμε βάσει του προγράμματος.

Διαμονητήριο 


Στο λεωφορείο 

Το ταξίδι μεγάλο από την Αργολίδα να φθάσεις στο ΄Αγιο ΄Ορος όπου επιβάλλονται και οι ανάλογες στάσεις.  






Ο κ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ είχε προβλέψει όπως στον Πολύγηρο να μας περιμένουν εκεί ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Τ.Δ. ΙΡΑ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ οι οποίοι μας φιλοξένησαν σε καφετέρια και μας προσθέρθηκε ο καφές και αναψυκτικά  και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών. 


΄Ηταν μία στάση από το μεγάλο μας ταξίδι όπου είχε επέλθει και η κούραση αλλά λόγω της προσφοράς και ανταλλαγή δώρων -  απόψεων - γνωριμία μας έφερε την ξεκούραση.   







Φωτογραφίες από την πλατεία του Πολυγύρου  





Φωτογραφίες από το βραδινό φαγητό σε εστιατόριο στην Ουρανούπολη.







Εδώ μετά από ένα καλό φαγητό τελειώνει και η πρώτη ημέρα της Εκδρομής όπου ως πρώτη ημέρα είναι μία εκδρομική ημέρα όπως όλες οι εκδρομές, ενώ από την επομένη αρχίζει η προσκυνηματική εκδρομή που είναι και ο σκοπός της όλης διοργάνωσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου