ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Την βίασαν ομαδικά και την ανάγκασαν να πιει ούρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: June 15, 2014 at 9:25 pm, Last Updated: 
viastes-stin-indiaΣυγκλονιστικές είναι οι καταγγελίες εκατοντάδων γυναικών από την Ινδία οι οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με απειλές, βασανιστήρια και βιασμούς.

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 30χρονης γυναίκας από την περιοχή Καντούνα του κρατιδίου Μάντια Πραντές η οποία ισχυρίζεται ότι βιάστηκε ομαδικά από τουλάχιστον έξι άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο εν διαστάσει σύζυγός της. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, την ανάγκασαν, χρησιμοποιώντας βία, να πιει ούρα.
Σημειώνεται πως η 30χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, είναι σε διάσταση εμ τον σύζυγό της εξαιτίας μίας διαφωνίας τους για τα περιουσιακά. Τονίζει πως την κάλεσε στο αγρόκτημά του για να συζητήσουν τη διαφωνία τους. Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της, όταν έφτασε εκεί, μία ομάδα ανδρών την χτύπησε και συνεχεία ασέλγησε πάνω στο κορμί της, μπροστά στα μάτια του γιου της.
Ωστόσο, το μαρτύριο της γυναίκας και του 10χρονου παιδιού της δεν σταμάτησε εκεί αφού, όταν ζήτησε να πιει λίγο νερό, οι βιαστές της… ούρησαν στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να ξεδιψάσει με αυτό τον τρόπο.
Τα βάσανα της 30χρονης δε σταμάτησαν εκεί αφού την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και την άφησαν εκεί για μερικές ημέρες. Οι γονείς της κατάφεραν να την εντοπίσουν μετά από μερικές μέρες ενώ ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου