ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  "

Posted: June 8, 2014 at 10:14 pm, Last Updated: June 9, 2014 at 2:09 pm
Μετά τα τεράστια καρφιά που έχουν τοποθετηθεί κάτω από γέφυρες και το νέα κυλινδρόσχημα παγκάκια στα πάρκα, προκειμένου να μην μπορούν να ξαπλώσουν οι άστεγοι, στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου έκαναν την εμφάνισή τους και καρφιά τοποθετημένα στην είσοδο πολυκατοικιών.
jvhjvh
καρφιά κάτω από γέφυρες
Τα νέου design καρφιά/εξωγκώματα, εγκαταστάθηκαν στο ισόγειο κατοικιών στο Λονδίνο για να αποτρέψουν τους αστέγους από το να κοιμηθούν εκεί ή έστω να ξαποστάσουν. Μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή μέσω Twitter έκανε το γύρο του κόσμου και μεταδόθηκε από πολλά ΜΜΕ ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων.
VHKUGUGU
καρφιά και στις εισόδους κατοικιών
Η φωτογραφία στην είσοδο  διαμερισμάτων της οδού Southwark Bridge , οι σειρές των μεταλλικών καρφιών είναι μήκους τουλάχιστον 17 ιντσών και έχουν ενσωματωθεί στο έδαφος.
cjfuygu
η εξωτερική άποψη της πολυατοικίας
«Αποτελεί σκάνδαλο το να κοιμάται κάποιος στον δρόμο στον 21ο αιώνα”, δήλωσε η Κάθριν Saks-Jones που διευθύνει την “Κρίση”, μια οργάνωση αφιερωμένη στους άστεγους.
Τα τελευταία τρία χρόνια, ο αριθμός των αστέγων που κοιμούνται έξω παρουσιάζει σημαντική αύξηση σε ολόκληρη τη χώρα και υπάρχει μια έκρηξη των κρουσμάτων κατά 75% στο Λονδίνο,”δήλωσε.
Πίσω απ αυτά τα νούμερα, υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους», δήλωσε η ακτιβίστρια.
«Δεν εγκρίνουμε τα μεταλλικά καρφιά στο πάτωμα. Αντ ‘αυτού, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες », προσθέτει.
τα νέα παγκάκια
τα νέα παγκάκια που δεν προσφέρονται για ξεκούραση αστέγων
άστεγοι του Λονδίνου
άστεγοι του Λονδίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου