ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΩΒΡΙΟΥ

Πραγματικά με εκπλήσσει το αποτέλεσμα επισκεψιμότητας στο blog για την ημέρα αυτή.

Η ανάρτηση με τίτλο : Η Εκρηκτική Σημαιοφόρος της Αεροπορίας που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση   είχε επισκεψιμότητα μόλις  62 μέχρις στιγμής επισκέψεις. 







Ενώ παρακάτω  στην επόμενη ανάρτηση βλέπεται την διαφορά.

Η ανάρτηση με τίτλο : ΣΟΚ. ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ ) ( PHOTOS ) είχε επισκεψιμότητα  391 μέχρι στιγμής επισκέψεις.





Επίσης άλλες αναρτήσεις σχετικές με την ημέρα αυτή αρκετά λιγότερες. 

Και οι δύο τίτλοι έχουν ιδιαιτερότητα πλην όμως ο τίτλος της Σημαιοφόρου  της Αεροπορίας δείχνει τον σεβασμό προς την ημέρα αυτή όπου και αρμόζει εν αντιθέσει της άλλης ανάρτησης που από το τίτλο καταλαβαίνεις τι μπορεί να έχει συμβεί. 

Το ενδιαφέρον όμως του κόσμου ήταν στην ανάρτηση ΣΟΚ. 

΄Ισως από τα παιδιά που έκαναν παρέλαση, κάποια να μην γνωρίζουν γιατί έκαναν παρέλαση και ακόμα τι εορτάζουμε αυτήν την ημέρα.  Το να δούμε την ανάρτηση ΣΟΚ.. είμαστε πρώτοι και γνωρίζουμε . Το να δούμε μία σωστή ανάρτηση  όχι. Τις άλλες αναρτήσεις για να μάθουμε για την ημέρα αυτή ούτε καν μας προβλημάτισαν. 

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας αφού αναλογιστείτε πριν.

Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο λόγο, ούτε για την μία ανάρτηση ούτε για την άλλη και ούτε καν θα έγραφα αυτά τα λόγια αυτά, αλλά αυτή η μεγάλη διαφορά επισκεψιμότητας και με τις άλλες σχετικές αναρτήσεις της ημέρας που είχα βάλει με προβλημάτισαν και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουν και σε σάς. 

΄Οποιος διαβάσει την παρούσα ανάρτηση και δεν γνωρίζει για τις αναφερόμενες ας πάει στην ημερομηνία 28 Οκτωβρίου να δει και μετά διαβάζοντας και πάλι την παρούσα θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου