ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Όλγα Κεφαλογιάννη: Νέα άνοδος του τουρισμού το 2015

«ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»

05/11/2014
«Τα δύο τελευταία χρόνια πετύχαμε αλλεπάλληλα ρεκόρ τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και εσόδων» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο τηλεοπτικό δίκτυο Βloomberg, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market.

Η υπουργός τόνισε πως η «Η Ελλάδα πέτυχε τους στόχους της στον τουρισμό επειδή ακολουθήσαμε πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης».
«Προχωρήσαμε σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων ταχύτερης ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό και τη δημιουργία ενός φιλικού επενδυτικού κλίματος», συμπλήρωσε.
Παράλληλα, η κ. Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα θα σημειώσει νέα άνοδο το 2015, επικαλούμενοι τα μηνύματα από τις διεθνείς αγορές.
Είπε ακόμη ότι ο τουρισμός για τη χώρα είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία καθώς τονώνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και δημιουργεί νέες θέσεις απασχόλησης.
Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, επισήμανε ότι για πρώτη χρονιά φέτος οι δείκτες της οικονομίας βελτιώνονται περαιτέρω και παρουσιάζουν θετικό πρόσημο.
Στη διεθνή έκθεση έγινε παρουσίαση από εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος του θρησκευτικού εντύπου «Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου στην Ελλάδα», το οποίο επιμελήθηκε το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου