ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Με τους προέδρους του ΞΕΕ και του HATTA συναντήθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΕ

09/12/2014
Για τη διεύρυνση της βάσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), με την προοπτική εγγραφής των επιχειρήσεων μελών τoυ Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), καθώς και για θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, ενημέρωσαν την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης και ο πρόεδρος HATTA Λύσανδρος Τσιλίδης.

Επίσης, έγινε αναφορά στη δράση του Επιμελητηρίου και τη συμβολή του στον ελληνικό τουρισμό ενώ τονίστηκε από τον πρόεδρο του ΞΕΕ πως επιδιώκεται η διεύρυνση της βάσης του Επιμελητηρίου καθώς θα ενισχύσει την αντιπροσωπευτικότητά του. Εξέλιξη, που θα σηματοδοτήσει και νέα εποχή στην προσπάθειά του για ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.
Από την πλευρά της η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στη σημασία της συσπείρωσης των δυνάμεων του τουριστικού κλάδου και επισήμανε την ανάγκη συλλογικότητας, σύμπνοιας, και ανάληψης δράσεων, που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού.
Ακόμη, εξήρε τον σύγχρονο δυναμικό ρόλο που μπορεί να έχει το Επιμελητήριο και χαιρέτισε τις προσπάθειες της διοίκησής του στην κατεύθυνση προόδου του κλάδου.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσακίρης δήλωσε: «Ενημερώσαμε την υπουργό για την προοπτική εγγραφής των επιχειρήσεων μελών του «Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων» (HATTA) στο Επιμελητήριό μας, σε εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας. Καλωσορίζουμε τα μέλη του HATTA στην οικογένεια του Επιμελητηρίου και μαζί θα εργαστούμε για το καλό του τουρισμού και της οικονομίας της χώρας».
Ο κ. Τσιλίδης τόνισε πως «γίνεται πραγματικότητα η εδώ και πολλά χρόνια επιθυμία του Συνδέσμου να συμμετάσχει στο Επιμελητήριο. Έτσι, το σύνολο των ταξιδιωτικών και τουριστικών γραφείων, ως δραστηριότητες, δεν θα είναι εκτός από τον πανελλαδικής εμβέλειας θεσμικό σύμβουλο της Πολιτείας που είναι το Επιμελητήριο».

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου