ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΛ ΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και παρουσία μεγάλου αριθμού μελών του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής-Ελληνικής Αστυνομίας, η Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου, κατά την οποία από τον πρόεδρό του ΔΙΒΑΝΗ Βασίλειο ενημερώθηκαν τα παρευρεθέντα μέλη για τα παρακάτω θέματα:=====>> 1. Για τα έσοδα έτους 2014 που προήλθαν από τις συνδρομές των μελών. 
2. Για τα έξοδα που προέκυψαν το έτος 2014 από τις δημιουργικές δραστηριότητες του Συνδέσμου. 

3. Για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν το έτος 2014 (ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ),για την προάσπιση των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των Αποστράτων Αστυνομικών. 
4. Για τις παραστάσεις σε αρμόδια Κυβερνητικά κλιμάκια, για εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων. 
5. Ενημερώθηκαν τα μέλη για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του έτους 2014 και τέλος 
6. ΄Εγιναν διάφορες ανακοινώσεις για ενημέρωση των μελών. - Από τον νεοκλεγέντα πρόεδρο της Ομοσπονδίας (ΠΟΑΑΣΑ) Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο και το μέλος της κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΛΗ Νικήτα, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Συνδέσμου και παρευρέθησαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ενημερώθηκαν τα μέλη μας για τα παρακάτω θέματα: 
[1]. Για την αποδοχή των αιτημάτων των Αποστράτων Αστυνομικών, για εφαρμογή καθ΄ ολοκληρία των δικαστικών αποφάσεων, από τους συναρμόδιους Υπουργούς Εθνικής ΄Αμυνας κ. ΚΑΜΜΕΝΟ Παναγιώτη και Προστασίας του Πολίτη κ. ΠΑΝΟΥΣΗ Γιάννη και υπόσχεσή τους για την εφαρμογή αυτών. 
[2]. Για την αποδοχή του αιτήματος και υπόσχεσης ικανοποίησής του, για τη δημιουργία ασφαλιστικού πυλώνα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας,όπου θα υπαχθούν τα Μετοχικά Ταμεία και Επικουρικά Ταμεία. 
[3]. ΄Εδωσαν απαντήσεις σε διάφορες απορίες των μελών μας, ως προς τις αναπροσαρμογές των συντάξεών τους, ύστερα από την μερική εφαρμογή των αποφάσεων των δικαστηρίων (Συμβουλίου της Επικρατείας & Ελεγκτικού Συνεδρίου). 
[4]. Δηλώθηκε στα μέλη μας ότι αναμένουμε την θετική κατάληξη των δικαίων αιτημάτων μας και σε αντίθετη περίπτωση ο αγώνας δικαίωσής μας θα συνεχισθεί όπως και πρότερα έντονα και αποφαστικά. 
[5]. Αναφέρθηκαν για την πορεία δημιουργίας Αστυνομικού Μουσείου στα οικήματα των πρώην Σχολών της Αστυνομίας στην οδό Μεσογείων στην ΑΘΗΝΑ. 
[6]. Προτάθηκε ότι το Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΑΑΣΑ) θα πραγματοποιηθεί από 13-06-2015 έως 14-06-2015 στη ΛΑΡΙΣΑ, γεγονός που αποδέχθηκε η Γενική Συνέλευση.- 

΄Οποιος επιθυμεί να δεί τα VIDEO στην πηγή της αναρτήσεως







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου