ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Απατεώνες ζητούν χρήματα για δήθεν έρανο των "Παιδικών Χωριών SOS" Θράκης

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Απατεώνες ζητούν χρήματα για δήθεν έρανο των "Παιδικών Χωριών SOS" Θράκης
e-evros.gr
    Επιτήδειοι, Απατεώνες που εκμεταλλεύονται τα αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς των πολιτών, έκαναν την εμφάνιση τους και ζητούν χρήματα για δήθεν φιλανθρωπικούς σκοπούςτων "Παιδικών Χωριών SOS" Ελλάδος.
    Μετά από παράπονα που εξέφρασαν πολίτες, τα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ» με ανακοίνωση τους εφιστά την προσοχή των πολιτών, ξεκαθαρίζοντας πως ουδεμία σχέση έχει με τα συγκεκριμένα άτομα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
    Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ» που λειτουργεί:
• το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης
• το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη
• το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Κομοτηνή
    απαντώντας σε απορίες και παράπονα που εξέφρασαν δωρητές και φίλοι του έργου μας, σχετικά με ιδιώτες που κάνουν έρανο ή παραλαμβάνουν δωρεές δίνοντας απλές, αδιάτρητες, πρόχειρες αποδείξεις στην ευρύτερη περιοχή τηςΑλεξανδρούπολης με πρόσχημα ότι θα παραδοθούν σε εμάς, δηλώνει και γνωστοποιεί ότι κανένας ιδιώτης δεν έχει και δεν πρόκειται ποτέ να εξουσιοδοτηθεί να εισπράττει δωρεές ή συνδρομές από τρίτους για λογαριασμό του Σωματείου.
    Δωρεές ή συνδρομές γίνονται απευθείας στα γραφεία μας στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, ή τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, ή σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ή με την παρουσία εκπροσώπου του Σωματείου και μόνο μετά από επικοινωνία στα τηλέφωνα 25510-51890 και 25310-82788.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου