ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αυτή είναι η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων που μπορεί να "φέρνει" 1,5 δις το χρόνο

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αυτή είναι η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων που μπορεί να "φέρνει" 1,5 δις το χρόνο
http://www.efenpress.gronalert
    Περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Αξία; Όχι απλά ανεκτίμητη ,αλλά κάτι παραπάνω.
    Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μ΄ έναν πρώτο υπολογισμό που έχει κάνει το Ταμείο Εθνικής Άμυνας σε χρήμα η “στρατιωτική” περιουσία ξεπερνά τα 32 δις ευρώ! Τι “παράγει” αυτή η η τεράστια περιουσία ετησίως; Το αστείο για το μέγεθός της ποσό του 1.100.000 ευρώ!
    Ο στόχος να μπαίνει στο ταμείο των ΕΔ κάθε χρόνο τουλάχιστον 1,5 δις ευρώείναι εφικτός. Αρκεί να υπάρξει σχέδιο ,επιμονή και συνέχεια στην υλοποίησή του. Αυτή είναι η απόφαση του Συμβουλίου Άμυνας που συνεδρίασε υπό τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και ελπίζουμε οτι θα υλοποιηθεί.
    Ο Πάνος Καμμένος σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους έκανε σαφές ότι τα έσοδα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων
    Όταν αναφερόμαστε σε περιουσία των ΕΔ δεν πρέπει να πηγαίνει το μυαλό μας μόνο σε ακίνητα. Οι εκτάσεις στις οποίες έχουν ιδιοκτησία οι ΕΔ είναι πολλές και με σημαντική αξία.
    Για να έχουμε μια ιδέα για τι ακριβώς συζητάμε δείτε παρακάτω που και ποιες είναι αυτές οι “στρατιωτικές” εκτάσεις που θα αξιοποιηθούν.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου