ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησε για 9η χρονιά το Θερινό Πρόγραμμα Πρακτικών Ασκήσεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.5.15 | 
 Την Κυριακή 24 Μαΐου ξεκίνησε για 9η χρονιά το Θερινό Πρόγραμμα Πρακτικών Ασκήσεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Ναύπλιο. Η εφετινή ομάδα αποτελείται από 9 υπότροφους Αμερικανούς και Έλληνες φοιτητές. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου τη Δευτέρα 25 Μαΐου. 

Την Τρίτη 26 Μαΐου, οι φοιτητές μαζί με καθηγητές και συντονιστές του προγράμματος, επισκέφθηκαν τις Μυκήνες και την Επίδαυρο στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, που που διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 

Από την Τετάρτη 27 Μαΐου, οι φοιτητές ξεκίνησαν τις πρακτικές ασκήσεις τους σε πολιτιστικούς φορείς της πόλης (Αρχαιολογικό Μουσείο, Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, Εθνική Πινακοθήκη, Φουγάρο και Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου). Το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα, εκτός από τις πρακτικές ασκήσεις, οι φοιτητές θα συμμετάσχουν παράλληλα και σε άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκδρομές, ενώ θα προετοιμάσουν και ερευνητικές εργασίες, οι οποίες συνδέονται με το αντικείμενο σπουδών τους στις ΗΠΑ, καθώς και την πρακτική τους άσκηση στο Ναύπλιο.


Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος)

Πανεπιστήμιο Harvard 


ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου