ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Πρόεδρος της FIFA ο Μπλάτερ για 5η φορά – Αποσύρθηκε ο πρίγκηπας Αλί

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Πρόεδρος της FIFA ο Μπλάτερ για 5η φορά – Αποσύρθηκε ο πρίγκηπας Αλί
Ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει ότι ο Μπλάτερ είναι ‘’έξω από το χορό’’?
Και όμως, τον ξαναψήφισαν !
Το ξέραμε ότι η ΦΙΦΑ είναι βρωμιάρα, αλλά τώρα έχουμε και απόδειξη.
http://www.iefimerida.gr
    Παρά το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε στους κόλπους της FIFA και τις συλλήψεις στενών συνεργατών του, ο Ζεπ Μπλάτερ κέρδισε τις εκλογέςγια 5η φορά.
    Ο 80χρονος Ελβετός από το 1998 εκλέγεται στην θέση του προέδρου και σήμερα νίκησε τον πρίγκηπα Αλί κερδίζοντας στον πρώτο γύρο τους 133 ψήφους από τους 206, ενώ ο πρίγκηπας αποσύρθηκε από τον 2ο γύρο.
    Ο πρίγκηπας ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξη τους σε αυτές τις εκλογές και τόνισε ότι αποσύρεται από τον 2ο γύρο μιας και ο Μπλάτερ χρειαζόταν μόλις επτά ψήφους (στους 140 ήταν νικητής), ενώ ο ίδιος είχε μόλις 73.
    Ο Μπλάτερ εκλέγεται για πέμπτη φορά πρόεδρος (1998, 2002, 2007, 2011 οι προηγούμενες) και σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν προσωπικό θρίαμβο αλλά και σαφής ένδειξη του δικτύου συνεργειών που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, αφού υπήρξε και γενικός γραμματέας από το 1981 πριν αναλάβει την προεδρία. Eτσι παραμένει πρόεδρος για ακόμη τέσσερα χρόνια.
     «Σας υπόσχομαι πως στο τέλος αυτής της διαδρομής θα παραδώσω την Παγκόσμια Ομοσπονδία στο διάδοχό μου σε πολύ ισχυρή θέση» δήλωσε ο Μπλάτερ μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου