ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Το Ναύπλιο παραμένει πόλος έλξης τουριστών και το Σεπτέμβριο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1.9.15 | 
 Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το Σεπτέμβριο, καθώς και τους λαούς που δείχνουν την προτίμησή τους για την Ελλάδα και κατά αυτό το μήνα.

Οι προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για το Σεπτέμβριο

Βάσει προηγούμενης έρευνας της trivago, η Χαλκιδική σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών προορισμών για το Δεκαπενταύγουστο. Την ίδια θέση φαίνεται να διατηρεί και στην κατάταξη των δημοφιλέστερων προορισμών για τους Έλληνες για τον φετινό Σεπτέμβριο. 

Την ακολουθούν η Πάργα και τα Σύβοτα, στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ τοΝαύπλιο έρχεται τέταρτο, μια θέση πιο ψηλά από τη Σαντορίνη. 

Στην έκτη θέση βρίσκονται τα Χανιά, ακολουθούμενα από τη μαγευτική Θάσο. Νησιά του Ιονίου κατακτούν τις δύο επόμενες θέσεις, με τη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο να εμφανίζονται στην όγδοη και ένατη θέση, αντίστοιχα. Η δεκάδα ολοκληρώνεται με ένα ακόμη νησί των Κυκλάδων, την Τήνο.

Κατάταξη των προορισμών που προτιμούν οι Έλληνες για το Σεπτέμβριο 2015
Υψηλό ενδιαφέρον και το Σεπτέμβριο από τους ξένους τουρίστες για διακοπές στην Ελλάδα
Η Ελλάδα φαίνεται να παραμένει και το Σεπτέμβριο πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες, με κυριότερους τους Ιταλούς, τους Γερμανούς και τους Άγγλους. Τον ελληνικό ήλιο, επίσης, σπεύδουν να απολαύσουν Βούλγαροι, Ισπανοί και Γάλλοι. Κορυφαίος προορισμός για το Σεπτέμβρη, όπως αναδείχθηκε από τις προτιμήσεις των ξένων τουριστών είναι η Σαντορίνη. Δεύτερα στην κατάταξη εμφανίζονται τα Χανιά, ενώ τρίτη είναι η Αθήνα. Μια θέση μετά την ελληνική πρωτεύουσα, εμφανίζεται η Μύκονος, με την πρώτη πεντάδα να ολοκληρώνεται με τη Χαλκιδική. Από τα νησιά του Ιονίου, το δημοφιλέστερο μεταξύ των ξένων τουριστών είναι η Κέρκυρα, ενώ η Θάσος κάνει και εδώ την εμφάνισή της, ακολουθούμενη από τα νησιά Ρόδος και Κως.  Οι κορυφαίοι δέκα προορισμοί ολοκληρώνονται με ένα αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό της Ηπείρου, την Πάργα. 

Κατάταξη των προορισμών που προτιμούν οι ξένοι τουρίστες για το Σεπτέμβριο 2015

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου