ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

BMW 435i ZHP Coupe




ΠΗΓΗ :Δημοσιεύθηκε: 30/05/2015 22:33

bmw-435i-zhp-edition

Ένα υπέρ-αυτοκίνητο κατασκευασμένο απ’ ευθείας από το γερμανικό εργοστάσιο χωρίς να χρειάζεται βελτιώσεις και μετατροπές. Βασισμένο στο «πακέτο» μετατροπής ZHP που ήταν διαθέσιμο μεταξύ 2003 και 2006 για τη Σειρά 3, το BMW 435i ZHP Coupe ήρθε για να εκπληρώσει τα όνειρα των πραγματικών οπαδών της μάρκας.

Οι βελτιώσεις του δεν αφορούν μόνο στην εμφάνιση και στην αεροδυναμική. Είναι πιο γρήγορο και αισθητά πιο ακριβές στο χειρισμό του, πολύ κοντά στις αγωνιστικές εκδόσεις. Γιατί φυσικά έχει εξελιχθεί μέσα από τις συμμετοχές της BMW σε όλα τα είδη αγώνων αυτοκινήτου για πολλές δεκαετίες.
Το μοντέλο έχει ζάντες 18 ιντσών και τετραπίστονα φρένα της M-Sport, νέα ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης. Διαθέτει επίσης μηχανικό μπλοκέ διαφορικό για καλύτερες επιδόσεις ακόμα και σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης. Επιπλέον ισχύ 35 ίππων που το κάνει 0,2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο στην επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα και καλύτερη αεροδυναμική με το ολοκαίνουριο σπόιλερ από ανθρακονήματα.
Αν και το μοντέλο προορίζεται κυρίως για την αγορά της Βόρειας Αμερικής, τμήματα του θα πωλούνται ως kit βελτίωσης μεμονωμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου