ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Τέλος στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω κόστους ασφαλίστρων -Ασφάλιση με το χιλιόμετρο σε δύο βήματα!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τέλος στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω κόστους ασφαλίστρων -Ασφάλιση με το χιλιόμετρο σε δύο βήματα!
Διαφήμιση μεν, αλλά μήπως συμφέρει σε κάποιους ?
    Λύση στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, που κρατούν ακινητοποιημένα τα οχήματά τους, αλλά και  για   αυτούς που έχουν δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιούν ελάχιστα αποτελεί ο νέος τρόπος ασφάλισης με το χιλιόμετρο, Buy The Mile, από την Anytime.
    Η βασική φιλοσοφία είναι η σύνδεση του ασφαλίστρου με τα χιλιόμετρα, έτσι ώστε ο οδηγός που διανύει λίγα χιλιόμετρα να μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του. 
Ο υπολογισμός των χιλιομέτρων με αρωγό την τεχνολογία
    Με τη συμβολή της τηλεματικής, ο υπολογισμός των χιλιομέτρων γίνεται με τον πιο εύκολο και ανέξοδο τρόπο. Οι οδηγοί που θα επιλέξουν την ασφάλιση Buy The Mile θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν μόνιμα μια ειδική συσκευή, η οποία θα υπολογίζει τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο.
    Η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής.
Ποιους αφορά
    Τα προγράμματα ασφάλισης «Buy The Mile», που είναι ευρύτατα διαδεδομένα στο εξωτερικό, απευθύνονται σε:
•    Ιδιοκτήτες επιβατικών ΙΧ αυτοκινήτων
•    Αυτούς που διανύουν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο
    Μοναδική προϋπόθεση είναι ότι το αυτοκίνητο πρέπει να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, ώστε να είναι συμβατό με τη συσκευή.
Ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο
    Ο οδηγός του αυτοκινήτου ενημερώνεται για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων του  24 ώρες το 24ωρο, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνονται αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχουν διανύσει το 80% των χιλιομέτρων και μια ακόμη φορά όταν έχουν φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.
    Η Anytime έχει σχεδιάσει τρία  προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που εξυπηρετούν τον πελάτη και ειδικότερα:
    Το Basic Buy The Mile 5.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
    Το Economic Buy The Mile 5.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.
    To Value Buy The Mile 5.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.
    Η ασφάλιση στα προγράμματα Buy The Mile είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει με ηλεκτρονικά σε δύο βήματα μπαίνοντας στο www.anytime.gr:
      -Συμπληρώνει τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου του, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί
      -Συμπληρώνει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ολοκληρώνοντας έτσι την αγορά της ασφάλειάς του.
    Όσοι θέλουν να αποφύγουν την ηλεκτρονική διαδικασία μπορούν να ασφαλιστούν τηλεφωνικά  καλώντας στο  τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 210 94 60000 ή 801 11 30000.
    Στη συνέχεια εγκαθιστά στο αυτοκίνητο τη συσκευή που αποστέλλεται από την Anytime με courier εντελώς δωρεάν και το όχημα είναι πλέον ασφαλισμένο.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου