ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ




                                                                                                  Αθήνα 3 Ιουνίου 2016


                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ευχάριστο  καλοκαίρι χωρίς αιμορροΐδες μπορούν να απολαύσουν όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα , καθώς ακόμα προλαβαίνουν.
Κι αυτό γιατί χάρη στη νέα μέθοδο “ANGIODINPROCTO’’  μπορούν να απαλλαγούν απ αυτές  μέσα σε μισή ώρα.
«Πράγματι όσοι δεν πρόλαβαν η το αμέλησαν μπορούν τώρα να απαλλαγούν από τις αιμορροΐδες γρήγορα, ανώδυνα, αναίμακτα  και να απολαύσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι» αναφέρειο ΔρΔιαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospitalκαι προσθέτει
«Οι αιμορροΐδες  το καλοκαίρι  λόγω του αλκοόλ, της ανέμελης διατροφής και της ζέστης ερεθίζονται  πιο ευκολα και προκαλούν συχνά αιμορραγία ,κνησμό και πόνο. Γι αυτό καλό είναι να τις θεραπεύουμε πριν από τις διακοπές μας».     

Οι αιμορροΐδες είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις –εμφανίζονται περίπου στο 50% του πληθυσμού της γης
και μπορεί να επηρεάσουν, αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής του ασθενή και φυσικά περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σύμφωνα με τους γιατρούς οι περισσότεροι ασθενείς αποφεύγουν ριζική χειρουργική επίλυση του προβλήματος  λόγω του  έντονου μετεγχειρητικού πόνου, που προκαλεί η παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση..


               ΜΕΘΟΔΟΣ ANGIODIN   PROCTO
Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια και η χρήση υπερήχων έχει απλουστεύσει σε μεγάλο βαθμό στα χέρια ενός εξειδικευμένου και έμπειρου χειρουργού, την αφαίρεση των αιμορροΐδων. Μάλιστα τα αποτελέσματα που προσφέρει η μέθοδος ANGIODINPROCTOυπερέχουν όλων των άλλων μεθόδων σύμφωνα με τις μαρτυρίες τόσο των χειρουργών όσο και των ασθενών.
« Το νέο σύστημα διαθέτει ένα υπερευαίσθητο ανιχνευτή Doppler τρίτης γενιάς , ο οποίος βοηθά τον χειρουργό να εντοπίσει τους κλάδους της άνω αιμορροϊδικής  αρτηρίας και να  τους απολινώσει, αποκαθιστώντας την αρτηριακή υπεραιμία που αποτελεί την κύρια αιτία της αιμορραγίας και της διόγκωσης του αιμορροϊδικού πλέγματος.
Η μεγάλη εξέλιξη είναι  το γεγονός ότι γίνεται ακριβής εντοπισμός της αρτηρίας ,δηλαδή το ακριβές βάθος που θα την βρούμε καθώς και το μέγεθος του αγγείου , έτσι ώστε να τoαπολινώσουμε με ασφάλεια.
Επίσης το πρωκτοσκόπιο δεν έχει κωνικό σχήμα ,όπως όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Το σχήμα του είναι κυλινδρικό και έτσι μας δίνει την δυνατότητα περισσότερων κινήσεων για να κάνουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια την αιμορροιδοπηξία δηλαδή την ανάταξη των αιμορροΐδων στην σωστή ανατομική θέση» εξηγεί ο Δρ Θωμάς.
Η αφαίρεση των αιμορροΐδων με το νέο σύστημα υπερήχων γίνεται ανώδυνα και  επιτρέπει την ταχεία επάνοδο  του ασθενή στις συνήθεις δραστηριότητες, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, οι οποίες σχετίζονται με μεγάλο διάστημα ακινητοποίησης και πόνου.
Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται πάνω από την οδοντωτή γραμμή του πρωκτού, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νεύρα στη περιοχή άρα δεν υπάρχει και πόνος. Η διάρκεια του χειρουργείου είναι περίπου 30 με 60 λεπτά και απαιτεί νοσηλεία στο νοσοκομείο μιας ημέρας.
Σύμφωνα με στοιχεία κλινικών μελετών όσοι ασθενείς ,μέχρι σήμερα, έχουν αφαιρέσει τις αιμορροΐδες τους με    το νέο επαναστατικό-πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων  Angiodin-Proctoείχαν:
  • Ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο
  • Μικρότερο ποσοστό επιπλοκών
  • Γρήγορη ένταξη σε μια-δύο ημέρες.
Με τους προϋπάρχοντες, παραδοσιακούς τρόπους αντιμετώπισης των αιμορροΐδων, ο μετεγχειρητικός πόνος είναι έντονος, με μεγάλη διάρκεια, πάνω από μία εβδομάδα και απαιτείται χρήση ισχυρών παυσίπονων.
Η δε επιστροφή στις φυσιολογικές δραστηριότητες καθυστερεί περίπου δύο εβδομάδες και το ποσοστό των επιπλοκών είναι αυξημένο, όπως αιμορραγία, μολύνσεις, κακώσεις του σφιγκτήρα, ρήξη του ορθού κ.ά., σε αντίθεση με την τεχνική «Angiodin-Procto», η οποία στα χέρια ενός έμπειρου και  εξειδικευμένου χειρουργού προσφέρει άριστα και μόνιμα θεραπευτικά αποτελέσματα.
.
www.dthomas.gr
  Τηλ  6977597085 








ΠΗΓΗ : "  Cosmos Επικοινωνια

cm
@cosmosep.gr     "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου